Ιωάννα Τούνη: Το καινούργιο σπίτι των 500.000€, η υπέροχη θέα και φωτογραφίες από το εσωτερικό του

featured image

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε, πριν λίγες μέρες, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ότι αγόρασε ένα σπίτι.

Όπως αποκάλυψε η νεαρή επιχειρηματίας, μοντέλο και influencer, μετά από έναν χρόνο συνεχών μετακομίσεων σε διάφορα σπίτια Airbnb, ετοιμάζεται για μια ακόμα μετακόμιση αλλά αυτή τη φορά για να πάει σε δικό της σπίτι.

Ένα σπίτι που αναζητούσε πολύ καιρό και επιτέλους βρήκε και μάλιστα ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να ψηφίσουν αν θέλουν να δουν σε βίντεο το πριν και το μετά του σπιτιού που αγόρασε, καθώς πρόκειται να κάνει ριζική ανακαίνιση.

Δεν έδωσε κανένα άλλο στοιχείο, παρά μόνο ότι το διαμέρισμα που αγόρασε είναι στο ίδιο κτίριο που έμενε σε νοικιασμένο airbnb πριν λίγο καιρό, αλλά σε δύο ορόφους πιο πάνω.

Το σπίτι που αγόρασε η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχει υπέροχη θέα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα δυο βήματα από την Αγία Σοφία και με υπέροχη θέα.

Πρόκειται για ένα κτίριο νεοκλασσικό, χτισμένο το 1954. Το διαμέρισμα του 4ου ορόφου ήταν διαθέσιμο προς πώληση πάνω από δύο χρόνια, ενώ σε αγγελία από διάφορα μεσιτικά γραφεία για το ακίνητο, παρά το γεγονός ότι εσωτερικά το σπίτι σίγουρα χρήζει ανακαίνισης, η τιμή πώλησης ήταν αρκετά υψηλή, λόγω της τοποθεσίας.

Η τιμή πώλησης είναι 500.000 ευρώ, για 170 τμ. με 4 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc και μοναδικές λεπτομέρειες νεοκλασσικής διακόσμησης στο εσωτερικό του.


Πως θα είναι το σπίτι της Ιωάννας Τούνη μετά την ανακαίνιση;

Ωστόσο, η Ιωάννα, Τούνη δεν το αγόρασε ολόκληρο, αλλά το μισό, από γνωστή εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους ακίνητα και χωρίζει πολύ μεγάλα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης σε δύο λειτουργικά νέα και ανακαινισμένα τμήματα, ενώ μέσα στη συμφωνία ήταν το διαμέρισμα να της παραδοθεί ανακαινισμένο. Αυτό αναμένεται να γίνει περίπου στα τέλη του καλοκαιριού με αρχές Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφίες από δύο μεσιτικά γραφεία, που το είχαν στη λίστα τους, δείχνουν πως είναι σήμερα -πριν από την ανακαίνιση- ολόκληρος ο χώρος του οροφοδιαμερίσματος που θα χωριστεί και θα γίνει από ένα, δύο διαμερίσματα.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.