Δημοπρασία οχημάτων: Αυτοκίνητο από 300 ευρώ. Ολόκληρη η λίστα με τα διαθέσιμα αμάξια

featured image

Δημοπρασία οχημάτων: Ξεκινούν και πάλι οι δημοπρασίες αυτοκινήτων, δίκυκλών, αλλά και φορτηγών από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού της ΑΑΔΕ (πρώην ΟΔΔΥ) σε όλη την Επικράτεια

Δημοπρασία οχημάτων: Διαδιακασία συμμετοχής και όροι δημοπρασίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες θα πρέπει να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να επιδείξουν αποτέλεσμα διενέργειας self-test του τελευταίου 24ωρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεταβούν στην Πάτρα, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη δημοπρασία της ΑΑΔΕ. Ειδικότερα, για να συμμετάσχουν στην δημοπρασία οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να μεταβούν στο κτίριο του Τελωνείου Πατρών (κτίριο Λιμένα Γούναρη 1), στις 14 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εγγύηση για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ και οι προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν τουλάχιστον κατά 50 ευρώ από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη. Στις μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ και οι προσφορές θα πρέπει να διαφέρουν κατά 20 ευρώ. Οι τιμές εκκίνησης των αυτοκινήτων που εκποιούνται ξεκινούν από τα 300 ευρώ και ανέρχονται έως και τις 21.000 ευρώ και στα φορτηγά από 500 ευρώ έως και 15.000 ευρώ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου, θεωρώ ότι είμαι τέλεια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Αυτό είναι το παράνομο ζευγαράκι που έκανε σ3ξ στη ζούγκλα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο στο κέντρο της Αθήνας – Το αριστερό μπουνίδι του Παππού ζάλισε τον “μάγκα” (Βίντεο)

Η επίσκεψη των οχηµάτων επιτρέπεται ελεύθερα από την 08-06-21, έως και την 11-06-21 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 08:30π.µ. µέχρι 13:30µ.µ. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2610 317462 Τελωνείο Πατρών και τηλ. 26930 22628 Αποθήκη Τελωνείου Πατρών στην Κ. Αχαϊα. Δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δηµοπρασίας, παρά µόνο µετά το πέρας αυτής για 30 λεπτά παρουσία του προσωπικού της υπηρεσίας, σε όσους εκ των ανακηρυχθέντων πλειοδοτών το επιθυµούν.

Δημοπρασία οχημάτων: Εξόφληση

Το 20% της τιµής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται αµέσως µόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχηµα και µετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη. Η έκπτωση όταν η πληρωµή γίνεται τοις µετρητοίς ορίζεται σε 30% στο σύνολο της προσφερόµενης τιµής. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβάλλεται για ποσό µέχρι 300 ευρώ τοις µετρητοίς και για ποσό άνω των 300 ευρώ µε Τραπεζική Επιταγή σε διαταγή Τελωνείου Πατρών.

Ο Διακανονισµός του τιµήµατος των δηµοπρατηθέντων οχηµάτων γίνεται υποχρεωτικά σε τριάντα (30) ηµερολογιακές ηµέρες από την επόµενη ηµέρα της κατακύρωσης των αποτελεσµάτων της δηµοπρασίας. Δύναται να παραταθεί µε απόφαση του Προϊσταµένου της Υπηρεσίας και δεν µπορεί να υπερβαίνει τις σαράντα πέντε (45) ηµερολογιακές ηµέρες συνολικά (ανώτατη προθεσµία και για την παραλαβή του οχήµατος), ύστερα από εµπρόθεσµη αίτηση του αγοραστή, ο οποίος οφείλει να καταβάλει κατά το διακανονισµό του υπολοίπου τιµήµατος τις προσαυξήσεις που προβλέπονται από τον ΚΕΔΕ για χρέη προς το Δηµόσιο, καθώς και τις ανάλογες επιβαρύνσεις που θα προκύψουν για κάθε µέρα καθυστέρησης παραλαβής του οχήµατος λόγω της παράτασης του διακανονισµού.

Δημοπρασία οχημάτων: Οχήματα – Παραδείγματα στη λίστα

Δημοπρασία αυτοκινήτων

Το πρώτο αυτοκίνητο στη λίστα της δημοπρασίας είναι μια Mercedes-Benz E200 μοντέλο του 2003 με τιμή εκκίνησης τις 2.100 ευρώ και κινείται από ένα βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,8 λίτρου ο οποίος αποδίδει 163 ίππους.

Αντίστοιχα αυτοκίνητα στην αγορά των μεταχειρισμένων διατίθενται έναντι 6.000 ευρώ.

Δημοπρασία αυτοκινήτων


Αν κανείς επιθυμεί ένα cabrio πολυτελές μοντέλο τότε η BMW 320 Ci με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2001 αναμένεται να του καλύψει όλες τις απαιτήσεις ενώ η τιμή εκκίνησης που έχει οριστεί στις 2.450 ευρώ επίσης κάνει την απόκτησή της ακόμη πιο δελεαστική.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείται από ένα βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,2 λίτρων και απόδοσης 172 ίππων. Στις αγγελίες μεταχειρισμένων το συγκεκριμένο μοντέλο πωλείται έναντι 7.000 ευρώ.

Δημοπρασία αυτοκινήτων

Για τους λάτρεις των πολυτελών off-road πολυτελών οχημάτων υπάρχει στη λίστα της δημοπρασίας μια Mercedes-Benz ML 280 CDi με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2006 η οποία εκποιείται έναντι 21.000 ευρώ και αποτελεί και το ακριβότερο αυτοκίνητο της δημοπρασίας στην Πάτρα.

To γνωστό γερμανικό μοντέλο κινείται από έναν τρίλιτρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 190 ίππων και αντίστοιχα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην ελληνική αγορά πωλούνται από 17.000 έως και 22.000 ευρώ.

Δημοπρασία αυτοκινήτων

Αν πάλι κάποιος θέλει ένα πραγματικά off-road μοντέλο σε πολύ χαμηλή τιμή τότε το Suzuki Jimny που περιλαμβάνει η λίστα της δημοπρασίας αναμένεται να αποτελέσει ένα από οχήματα που θα προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους.

Το Suzuki Jimny της δημοπρασίας έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2003 κινείται από έναν βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρου και απόδοσης 85 ίππων και διαθέτει τετρακίνηση κατ’ επιλογή και υποπολλαπλασιασμό σχέσεων (κοντό κιβώτιο) και έχει τιμή εκκίνησης τα 1.000 ευρώ!

Αντίστοιχα μεταχειρισμένα μοντέλα στην ελληνική αγορά πωλούνται από 5.000 ευρώ…

Δημοπρασία αυτοκινήτων

Αν κάποιος ψάχνει ένα οικονομικό οικογενειακό αυτοκίνητο σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή τότε το Opel Meriva που εκποιείται έναντι 500 ευρώ σίγουρα θα τον δελεάσει. Το συγκεκριμένο μοντέλο της δημοπρασίας έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2005 και κινείται από έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,7 λίτρου και απόδοσης 101 ίππων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην ελληνική αγορά πωλούνται έναντι 4.800 ευρώ.

Δημοπρασία αυτοκινήτων

Για τους λάτρεις των 2 τροχών η ΑΑΔΕ εκποιεί μια KTM Adventure μοντέλο του 2005 με τιμή εκκίνησης τις 2.500 ευρώ. H συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα κινείται από έναν κινητήρα χωρητικότητας 950 κ.εκ. και απόδοσης 100 ίππων.

Στην αγορά των μεταχειρισμένων δίκυκλων μια αντίστοιχη μοτοσυκλέτα πωλείται έναντι 6.500 ευρώ.

Διαβάστε από εδώ ολόκληρη τη διακήρυξη της δημοπρασίας, η οποία περιλαμβάνει και όλα τα οχήματα προς εκποίηση.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.