Επίθεση στο Κορωπί: Στον ανακριτή οι δύο Πακιστανοί που όρμησαν στην 25χρονη

featured image

Επίθεση στο Κορωπί: Στον ανακριτή οδηγούνται οι δύο Πακιστανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση σε 25χρονη κοπέλα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 25χρονη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο στην παραλία Αγίας Μαρίνας μαζί με τον σύζυγό της, που είναι Πακιστανός και φεύγοντας εκείνη προχώρησε προς το πάρκινγκ, ενώ εκείνος πήγε να πάρει κάτι από το περίπτερο. Ενώ περίμενε μόνη της στον χώρο στάθμευσης, την περικύκλωσαν έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής και προσπάθησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μάλιστα με κινητό τα όσα της έκαναν, αναμεταδίδοντάς τα σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα. Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει από τα χέρια τους, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγία Μαρίνα: Πακιστανοί ξεγύμνωσαν 25χρονη που πήγε για μπάνιο – Μετέδιδαν live την επίθεση!

Επίθεση στο Κορωπί σύλληψη Πακιστανών

Αναζητούνται ακόμη τέσσερις Πακιστανοί για την επίθεση στο Κορωπί

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί, εργάτες γης, ηλικίας 36 και 20 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις ομοεθνείς τους, που συμμετείχαν στην κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας από το Αιγάλεω.


To άγριο σκηνικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής. Στις 6 το απόγευμα, η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία Αγίας Μαρίνας.

Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι ανδρών, την πλησιάζει και την περικυκλώνει. Ένας από τους δράστες σηκώνει το κινητό και ξεκινά το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι πέφτουν πάνω της και της τραβούν τα ρούχα.

Η νεαρή προσπαθεί να ξεφύγει, ωστόσο, εκείνοι συνεχίζουν να της τραβούν τη μπλούζα και όταν το θύμα βάζει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει, οι δράστες αρχίζουν να βγάζουν δυνατές φωνές στη γλώσσα τους.

Η κοπέλα αντιστέκεται και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και οι δράστες απομακρύνονται. Το συμβάν το καταγγέλλει στην Αστυνομία η κοπέλα και μετά τη σύλληψη των δυο στις 19:45 το απόγευμα, οι αστυνομικοί αναζητούν και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της συμμορίας των βιαστών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πανικός στο αεροδρόμιο με τα συνθήματα για τον Ντάφυ. Απορρημένοι οι Τουρίστες (Βίντεο)

Επίθεση στο Κορωπί σύλληψη Πακιστανών

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.