Η ελλάδα δώρισε 20.000 εμβόλια στη γειτονική Αλβανία

featured image

Για ακόμη μία φορά η Ελλάδα δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της προς τη γειτονική Αλβανία, παρέχοντάς της 20.000 εμβόλια Astra-Zeneca. Έφθασαν τη Δευτέρα στα Τίρανα 20.000 δόσεις εμβολίων Astrazeneca, τα οποία δωρίζει για τον αλβανικό λαό η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να προχωρήσει ο εμβολιασμός στη χώρα.

Η παροχή των εμβολίων γνωστποιήθηκε μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter από την Πολιτική Προστασία με την εξής λεζάντα : «20.000 δόσεις εμβολίων μεταφέρθηκαν σήμερα από την Ελλάδα στη φίλη και γείτονα Αλβανία. Η Πολιτική Προστασία και το υπουργείο Εξωτερικών ενώνουν δυνάμεις για να προωθήσουν το μοίρασμα των εμβολίων, γιατί στη μάχη κατά της COVID-19 στεκόμαστε μαζί»

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο στο κέντρο της Αθήνας – Το αριστερό μπουνίδι του Παππού ζάλισε τον “μάγκα” (Βίντεο)

Στο διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων, παρουσία της πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, Σοφίας Φιλιππίδου, παρέλαβε τα εμβόλια η Αλβανίδα υφυπουργός Υγείας Εουγκένα Τομίνι.


Η υπουργός Υγείας της Αλβανίας Ογκέρτα Μαναστιρλίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της κυβέρνησής της προς την ελληνική κυβέρνηση και επισήμανε ότι τα 20.000 εμβόλια αποτελούν σημαντική συμβολή για να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας για τον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Αυτό είναι το παράνομο ζευγαράκι που έκανε σ3ξ στη ζούγκλα

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου, θεωρώ ότι είμαι τέλεια»

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.