Τραγωδία – Αυτή είναι η 18χρονη νεκρή μετά απο το εμβόλιο AstraZeneca

featured image

Είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca στις 25 Μαΐου και ο θάνατός της προκάλεσε επικρίσεις από τον πολιτικό κόσμο και τα ΜΜΕ, για τη χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου σε ενήλικες όλων των ηλικιών, παρά τις ανησυχίες που είχαν υπάρξει.

Η Camilla Canepa πέθανε στις 10 Ιουνίου, στο νοσοκομείο San Martino της Γένοβας, όπου νοσηλεύτηκε από τις 5 Ιουνίου για εγκεφαλική αιμορραγία. Στις 25 Μαΐου είχε εμβολιαστεί στη Γένοβα, εκμεταλλευόμενη μια «ανοιχτή μέρα» και είχε λάβει την πρώτη δόση AstraZeneca.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Αυτό είναι το παράνομο ζευγαράκι που έκανε σ3ξ στη ζούγκλα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο στο κέντρο της Αθήνας – Το αριστερό μπουνίδι του Παππού ζάλισε τον “μάγκα” (Βίντεο)

«Στις 3 Ιουνίου πήγε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης με πονοκέφαλο και φωτοφοβία. Υποβλήθηκε σε σάρωση εγκεφάλου και νευρολογική εξέταση, αμφότερες αρνητικές. Απολύθηκε με τη σύσταση να επαναλάβει τις εξετάσεις αίματος μετά από 15 ημέρες », εξήγησαν οι Region και Alisa στην ανασυγκρότηση της ιστορίας. «Στις 5 Ιουνίου επέστρεψε στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης με έλλειμμα κινητήρα σε μια εξομάλυνση. Υποβλήθηκε σε εγκεφαλική αξονική τομογραφία με αιμορραγικό αποτέλεσμα, μεταφέρθηκε αμέσως στη νευροχειρουργική του San Martino».


Από την Εισαγγελία της Γένοβας διατάχτηκε έρευνα για να αποδείξει τα αίτια του θανάτου του. Ο αναπληρωτής εισαγγελέας Francesco Pinto εξήγησε: “Θα εφαρμόσουμε το πρωτόκολλο που έχει ήδη εφαρμοστεί σε άλλο θάνατο μετά το εμβόλιο, ο φάκελος θα ανοίξει για ανθρωποκτονία εναντίον άγνωστων προσώπων και θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διατυπώσεις, ξεκινώντας από την αυτοψία και τη συλλογή όλων των εγγράφων επίσης της διαδικασίας εμβολιασμού. Θα διορίσουμε τον ιατροδικαστή και τον αιματολόγο που παρακολουθούν ήδη τις άλλες περιπτώσεις “.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου, θεωρώ ότι είμαι τέλεια»

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.