Αυτό είναι το “μπουμπούκι” που προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη μαθήτρια στην Ραφήνα

featured image

Ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται πως αποπειράθηκε να απαγάγει τουλάχιστον μια φορά, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσπάθησε να προσεγγίσει άλλη μια το συγκεκριμένο κορίτσι λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ο κατηγορούμενος προσήλθε στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων συνοδεία αστυνομικών και πέρασε κατευθείαν το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Snik έξαλλος βρίζει on camera τους Σκορδά – Λιάγκα (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε σοκ η σύντροφος του Μπερδέση – Οι δηλώσεις της μητέρας της (photos)

Το κορίτσι, χάρη στην ψυχραιμία της και την ενημέρωση που είχε από τους γονείς της, έβαλε αμέσως τις φωνές, κινητοποιώντας τους κατοίκους του κεντρικού δρόμου της Ραφήνας. Περίοικοι κατέγραψαν την πινακίδα και την έδωσαν στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον εντόπισαν άμεσα.

Έπειτα από έρευνες στο όχημα του βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για αδικήματα που αφορούν απάτες, ενώ αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί με ιδιαίτερη προσοχή είναι εάν έδρασε από μόνος του ή εάν αποτελεί μέλος κυκλώματος το οποίο προχωρά σε αρπαγές και απαγωγές κοριτσιών με στόχο την κακοποίηση τους.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.