Έρευνα από την ΟΣΥ για την συμπεριφορά του οδηγού στον αλλοδαπό επιβάτη – Τι απαντάει ο ίδιος (video)

featured image

Αυστηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΣΥ αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στο λεωφορείο Α11 όταν ο οδηγός του οχήματος ανάγκασε έναν αλλοδαπό να σηκωθεί από την θέση στην οποία καθόταν.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν μια γυναίκα ζήτησε από τον οδηγό να παρέμβει επειδή ο μετανάστης δεν την άφησε να καθίσει στη θέση δίπλα του, όπως ορίζουν οι κανονισμοί για την προστασία από την πανδημία (στις διπλές θέσεις έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικά προκειμένου να κάθεται μόνο ένας επιβάτης).


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης – «Έχω ένα βίτσιο-Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Γαλακτερό «Κατίνα, αδιάφορε, βύσμα»

Ο οδηγός ο οποίος δεν φορούσε μάσκα, αφού σταμάτησε το όχημα, φώναξε στον αλλοδαπό «σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ» και αφού τον ανάγκασε να σηκωθεί, στη θέση του έκατσε η γυναίκα η οποία είπε χαρακτηριστικά «σιχαίνομαι να κάτσω». Την ίδια στιγμή, ένας άλλος επιβάτης πρόλαβε και έκατσε στη διπλανή θέση, ενώ ταυτόχρονα έσπρωχνε τον μετανάστη να σηκωθεί. 


Η ΟΣΥ καταδικάζει το περιστατικό και προειδοποιεί με κυρώσεις: «Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο, στο οποίο φέρεται εργαζόμενος της Ο.ΣΥ. Α.Ε. να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της και διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι βασικός στόχος της είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

Τι απαντάει ο οδηγός του λεωφορείου

Από πλευράς του, ο οδηγός του λεωφορείου, μίλησε στην εκπομπή LiveNews και υποστηρίζει ότι η γυναίκα ήταν ηλικιωμένη και είχε κάνει επέμβαση στη μέση της.

«Μου’ πε ότι έχει κάνει εγχείρηση στη μέση και πρέπει να κάτσει, και ότι ζήτησε από κάποιον κύριο να κάτσει στη δίπλα θέση που είχε κενή και δεν την άφηνε. Ο κύριος καθότανε σε μια διπλή θέση και η μία ήταν κενή. Πήγε κάποιος με το ζόρι και κάθισε δίπλα του επίτηδες και του είπε ότι δεν μπορεί να μας δώσει κουμάντο εδώ πέρα τι θα κάνουμε, και του είπα εγώ “σήκω να κάτσει η κυρία”. Εδώ μιλάμε για έλλειψη σεβασμού, εδώ μιλάμε για σεβασμό. Θα έπρεπε να πει “ναι να σηκωθώ να κάτσετε εσείς, γιατί εσείς έχετε πρόβλημα”. Δεν γίνεται δηλαδή να κάθεται ο 35χρονος και να μένει η 70χρονη όρθια» απάντησε ο οδηγός.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.