Η Νικολούλη παρουσίασε video που μπορεί να δείχνει τους δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά (vid)

featured image

To video που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, πιθανώς να δείχνει τους δράστες την ώρα που φτάνουν στην περιοχή και την ώρα που φεύγουν.

Ένα video ντοκουμέντο, το οποίο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία των ερευνών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, παρουσίασε χθες το βράδυ στην εκπομπή της Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Αστυνομικός αποκαλύπτει : “Όλοι είναι ύποπτοι”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  “Survivor” – Ο Μπάρτζης ξεφτιλίζει το σχέδιο του Κατσούλη : “Κάνει την Μαριαλένα ότι θέλει”

Κάμερα ασφαλείας λοιπόν που καταγράφει την κίνηση επί της Λεωφόρου Λαυρίου και Διαδόχου Παύλου κοντά στο σημείο που βρίσκεται κοντά στην μεζονέτα, δείχνει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.


Περίπου δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, την ώρα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δράστες του εγκλήματος φεύγουν από την περιοχή, βλέπουμε εκ νέου το ίδιο όχημα να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Το σημείο που κάθονταν οι δράστες

Η εκπομπή ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, που πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

Στην περιοχή υπάρχουν λιγοστά σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν πεζή να φτάσουν στη μεζονέτα μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δε λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

Η απάντηση του συζύγου

Στην εκπομπή απάντησε και ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ο οποίος με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται, είπε: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη.»

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.