“Survivor” – Έχασε μεγάλο μέρος της δυναμικής του. Οι αποχωρήσεις και η βαρεμάρα

featured image

απο το nassosblog.gr

Χθές ήταν ένα επεισόδιο χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Το παιχνίδι στον στίβο μάχης ένιωθα κάποιες στιγμές πώς ήταν τόσο στημένο απο τους “Κόκκινους” να το πάρουν οι τρείς Μπλέ… που βαρέθηκα.

Βεβαίως σημαντικό ρόλο στην μεγάλη πτώση της τηλεθέασης είναι πλεόν η μονότονη πλοκή του στις καλύβες και η έλλειψη προσωπικοτήτων. Η απουσία τόσο του Τζεϊμς αλλά και του Νίκου, που ανεξάρτητα αν τους γουστάρει κανείς ή όχι προήγαγαν ένα μοντέλο αντρικής φιλίας που είχαμε καιρό να δούμε στο γυαλί…ήταν ηχηρή.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασαν μετά την αποχώρηση Τζέιμς «Κλαίμε μαζί σας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δράστες του εγκλήματος

Το κοινό ταυτίστηκε μαζί τους μιας και έχει πήξει τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις “καλιαρντές φίλες”… που έχουν βρεί τηλεοπτικό στασίδι.


Ο Τριαντάφυλλος είναι το μόνο σημείο αναφοράς που διχάζει τους τηλεθεατές… και πλεόν τον παρακολουθείς γιατί λατρεύεις να τον βρίζεις. Το είδαμε και χθές απο τις αντιδράσεις των χρηστών που έσκασαν σαν τσουνάμι, εξαιτίας των αυτογκόλ που έβαλε τόσο με τον Κόρο και τον Τζεϊμς αλλά και με όσα είπε για τα αγωνίσματα και το πρόβλημα στη μέση του.

Όλα τα παραπάνω μαζί με το γεγονός ότι δεν υπήρχε συμβούλιο αποχώρησης έφεραν το προϊόν σε έναν απο τους χαμηλότερους μέσους όρους απο την αρχή του.

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις:

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.