Survivor: Ανατροπή – έκπληξη στις στοιχηματικές για Τριαντάφυλλο!

featured image

Ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις λίγο πριν ξεκινήσουν τα ατομικά αγωνίσματα

Μια ανατροπή – «βόμβα» επιφυλάσσουν οι στοιχηματικές, όσον αφορά στις αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής του φετινού Survivor, με μια μεγάλη αλλαγή στα φαβορί που στελεχώνουν την πρώτη πεντάδα. 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η υστερία του Φουρθιώτη – Ζητά προστασία μέσα στην φυλακή. Τι συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία με τη διάλυση των ομάδων και την έναρξη των ατομικών αγωνισμάτων, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν δεύτερος στην κατάταξη των πιθανότερων να κερδίσουν το «βαρύτιμο» έπαθλο των 100.000 ευρώ πίσω από τον Ηλία Μπόγδανο, έχει… καταποντιστεί και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση, μαζί με τον Γιώργο Κόρομι! 


Οι στοιχηματικές αποδόσεις πριν από έναν περίπου μήνα

Στην πρώτη θέση εξακολουθεί να παραμένει σταθερά ο Μπόγδανος, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο Τζέιμς Καφετζής, με τους δύο πρωτοπόρους να πλαισιώνουν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα Καλύβα, η μόνη εκ των κοριτσιών της παρέας.

Οι στοιχηματικές αποδόσεις τη σήμερον ημέρα

Εντυπωσιακό, πάντως, είναι και το γεγονός ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατάφερε το τελευταίο διάστημα να «σκαρφαλώσει» στην 6η θέση, τη στιγμή που πριν από έναν περίπου μήνα βρισκόταν στον «πάτο» της κατάταξης!

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.