Γνωστός Έλληνας πορνοστάρ συνελήφθη για ναρκωτικά

featured image

Πασίγνωστος Έλληνας πορνοστάρ συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πασίγνωστος Έλληνας πορνοστάρ συνελήφθη, για το αδίκημα της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Αστυνομικός αποκαλύπτει : “Όλοι είναι ύποπτοι”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  “Survivor” – Ο Μπάρτζης ξεφτιλίζει το σχέδιο του Κατσούλη : “Κάνει την Μαριαλένα ότι θέλει”

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με την Ζήνα», αναμένεται να προσέλθει στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πάρα πολύ γνωστός πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Ο συγκεκριμένος κύριος πρωταγωνιστεί σε δυο από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρο, και έχει συλληφθεί για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ανέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.


Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και όσα περιέχονται στην δικογραφία, ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής φέρεται να πρωταγωνιστούσε σε διάφορα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, στα οποία και πάσαρε διάφορες ναρκωτικές ουσίες.

Οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Δίωξη ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένες και έλεγαν ότι ο άνθρωπος αυτός, ουσιαστικά, ενεργούσε ως βαποράκι, προμήθευε με ναρκωτικά ανθρώπους της υψηλής κοινωνίας μέσω των πάρτι και μάλιστα συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα χασίς, μικροποσότητες κοκαΐνης και χάπια extasy στην κατοχή του.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών.

Όλο αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην εγχώρια σοουμπίζ και κυρίως στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόταν, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες και ατζέντες από τα πάρτι.

Μένει να φανεί τι θα πει στην δική του απολογία, ωστόσο μέχρι στιγμής, προανακριτικά, αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία και κάνει λόγο για χρήση που έκανε ο ίδιος.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόσωπο φαινόταν υπεράνω πάσης υποψίας, καθώς είναι οικογενειάρχης.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.