Υπόθεση Παντελίδη: Καταδικάστηκε η Μίνα Αρναούτη – Το ποσό που καλείται να πληρώσει αλλά δεν μπορεί

featured image

Υπόθεση Παντελίδη: Καταδικάστηκε και καλείται να πληρώσει αποζημίωση η Μίνα Αρναούτη, στους γονείς και τα αδέρφια του άτυχου τραγουδιστή.

Υπόθεση Παντελίδη: Καταδικάστηκε η Μίνα Αρναούτη

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη εναντία στην νεαρή κοπέλα. Το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή έγινε στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, με την κοπέλα να βρίσκεται μαζί του στο πίσω κάθισμα του τζιπ. Όπως δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το ποσό που επιδικάστηκε είναι 2.000 € για τους Σταύρο και Αθηνά Παντελίδη (γονείς), αλλά και τα αδέρφια του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor 4 – Ασημακόπουλος: «Το παραμυθάκι Μαριαλένας – Σάκη δεν είναι έρωτας, @ρχιδ!@ είναι! Το παίζουν Ευρυδίκη – Βασάλος»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Eurovision 2021: Στον τελικό η Κύπρος – «Γκρέμισε» τη σκηνή η Τσαγκρινού με το «El Diablo» (Video)

Η Μίνα Αρναούτη εξηγεί στη συνέχεια, πως δεν δύναται να πληρώσει τις 11.500€ που αποφάσισε το δικαστήριο, λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο.


Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της γράφει: «Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία».

Δείτε τις αναρτήσεις που ανέβασε:

Πηγή: tlife.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.