Η κρίση Τζώρτζογλου έκανε τους παίκτες να θέλουν ν αποχωρήσουν μαζικά: «Προδότη, καρφί, σπιούνε»

featured image

Τι σας γράφαμε πρίν απο μια σχεδόν εβδομάδα; Ότι η συνολική στάση και οι εκρήξεις του Τζώρτζογλου θα φέρουν στα όιριά τους άλλους παίκτες οι οποίοι μαζικά σπεύδουν στην παραγωγή και ζητούν ν αποχωρήσουν εξαιτίας του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης – «Έχω ένα βίτσιο-Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Γαλακτερό «Κατίνα, αδιάφορε, βύσμα»

Τι είδαμε χθές; Μια ακόμη μεγάλη κρίση του ηθοποιού η οποία ωστόσο είναι και αυτή που σήμανε την αντίστροφή μέτρηση… για την αποχώρηση του


Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε στη «Φάρμα» με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι έβαλε λόγια στον Βασίλη Μαντζουράνη για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και αυτός ήταν ο λόγος που χάλασε η σχέση του. Αυτός που μετέφερε την… είδηση στον Μιχάλη ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, με τον Μιχάλη να φωνάζει τους άντρες στο αρχηγείο για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Όταν ο Στράτος έμαθε τις κατηγορίες βγήκε έξω φρενών άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι θέλει να τον βάλει να τσακωθεί με τον Μιχάλη. «Αυτό δεν είναι παιδί», είπε έξαλλος δείχνοντας τον Θεοδωρόπουλο και αποχώρησε.

Στην κουζίνα βρήκε τον Ντούπη και άρχισε να φωνάζει: «Είμαι διαχωριστικό στοιχείο εγώ; Θέλω να τα αποδείξει μπροστά σε όλους αυτά που λέει. Δεν θα περάσει αν δεν απαντηθεί. Όποιος μιλάει για μένα έχει να κάνει με εμένα. Δεν πιάνουμε στο στόμα μας κανέναν. Γιατί πήγε να μιλήσει σε όλους εκτός από εμένα και τον Μιχάλη; Η σπιουνιά από την κατανόηση εκεί υπάρχει. Να μου αποδείξει ότι δεν είναι σπιούνος, Η παιδική χαρά τελείωσε».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.