Η στρατηγική του Τριαντάφυλλου για να κερδίσει ο Κατσούλης εξόργισε τους παίκτες

featured image

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ήταν έξαλλος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που «έδωσε» τον Σάκη Κατσούλη ως υποψήφιο για αποχώρηση και σκέφτηκε κάτι να κάνει.

Άλλωστε δεν είχε να χάσει κάτι καθώς είναι επίσης υποψήφιος για αποχώρηση. Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν όταν έπαιξε με τον Σάκη Κατσούλη, τον άφησε να κερδίσει και έχασε τη ζωή του προκειμένου ο δεύτερος να πάρει τον πόντο και να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει την ασυλία.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ποια Γερμανίδα; Ο Γύπας Τζεϊμς… σε ξενοδοχείο με την Τουρκάλα που γνώρισε στην Ένωση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Συνευρεθήκαμε πρώτη φορά όταν…» – Γαργαλιστικές λεπτομέρειες Φιλιππίδη για Παπαχαραλάμπους (Video)

Οι υπόλοιποι το κατάλαβαν και φυσικά και το σχολίασαν με πρώτο απ΄όλους τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος δεν δίστασε να σημειώσει πως «έτσι παίζεται τώρα το παιχνίδι» και πως «αν δεν είναι αυτό στρατηγική, τότε τι είναι».

Να θυμίσουμε πως λίγο νωρίτερα, ο Τριαντάφυλλος είχε δηλώσει για τον Γιώργο Ασημακόπουλο: «Ντροπή του πραγματικά, χθες έδειξε άλλη μία φορά τι είναι. Ρε φίλε, πες τα πράγματα όπως είναι, πες τα πράγματα με το όνομά τους. Πες “Σάκη σε ψηφίζω γιατί είσαι μεγάλος παίκτης, γιατί εγώ και κάποιοι φίλοι μου θέλουμε να πάμε τελικό και επειδή δεν θέλω να σε βρω μπροστά μου αγωνιστικά. Αν το έλεγε θα σηκωνόμουν, θα τον χειροκροτούσα και θα του έλεγα “είσαι μάγκας”».

Ήταν πολύ θυμωμένος ο τραγουδιστής και ήταν αδύνατον να το κρύψει και να μην πει την άποψή του ακόμα κι αν αυτό θα του στοίχιζε.

Δείτε το βίντεο:

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.