Έξαλλος με τους Έλληνες ο Ατζούν

featured image

Έτοιμος για ριζικές αποφάσεις είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με το μέλλον του Survivor στην Ελλάδα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Survivor: Ο Τούρκος παραγωγός είναι έξαλλος με όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και κυρίως προβληματισμένος. Η απόφασή του να δώσει παράταση στο ριάλιτι για 40 μέρες του γύρισε μπούμερανγκ, αφού μετράει απώλειες. Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης αποτελούν παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Τριαντάφυλλος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά ο Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: – “Δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλμπερτ Μπουρλά: «Και τρίτη δόση του εμβολίου μετά από 8 μήνες»

Οι παίκτες είναι αρκετά κουρασμένοι όλο αυτό το διάστημα και παρότι περνούν όμορφα στον Άγιο Δομίνικο, δεν βλέπουν την ώρα να τελειώσει όλο αυτό και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Γι αυτό και πολλοί αντέδρασαν στην απόφαση του Τούρκου να δώσει παράταση, με τις εξελίξεις να μην ήταν αυτές που περίμενε ο Ατζούν, αφού δεν πίστευε ότι τελικά θα υλοποιήσουν τις απειλές αποχώρησης ορισμένοι παίκτες “κλειδιά” του φετινού Survivor.


Survivor spoiler: Σταματάει την παραγωγή στην Ελλάδα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανοίγουν και οι οίκοι ανοχής: Με ανοιχτά παράθυρα, ταυτότητα και χρονόμετρο (pic)

Ποια είναι η απόφαση του Ατζούν; Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες του spoilers.gr ο Τούρκος ακόμα και τώρα που μιλάμε είναι έξαλλος, όχι απλά με Έλληνες παίκτες, αλλά και με συνεργάτες του από την ελληνική παραγωγή, αφού πιστεύει ότι θα μπορούσαν να πείσουν τον Τζέιμς και τον Νίκο να παραμείνουν στο παιχνίδι. Και αν ο δεύτερος είχε και θέμα τραυματισμού, τους καταλογίζει την φυγή του πρώτου.

Μάλιστα ο Τούρκος φέρεται να έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσει την παραγωγή στην Ελλάδα για ένα χρόνο, αφού φοβάται πως οι αντιδράσεις θα είναι έντονες από το ελληνικό κοινό, μετά τα όσα συνέβησαν, μιας και άπαντες βλέπουν τον Τζέιμς ως ήρωα που αντιστάθηκε στις απαιτήσεις ενός Τούρκου παραγωγού.

Ο Ατζούν φοβάται πως αν διεξαχθεί το Survivor του χρόνου ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη στο ριάλιτι και σκέφτεται σοβαρά να μην προβεί στην υλοποίησή του για την επόμενη σεζόν! Ωστόσο όλα αυτά μόνο αρχικές σκέψεις είναι και τίποτα παραπάνω, αφού ο Τούρκος δεν παίρνει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νεκρά – Αλβανοί ή Ρομά οι δράστες; Το λάθος που τους κάρφωσε

ΠΗΓΗ: spoilers.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.