Ξέσπασαν μετά την αποχώρηση Τζέιμς «Κλαίμε μαζί σας»

featured image

Ο Τζειμς Καφετζής αποτελεί παρελθόν από το Survivor 2021, παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί, καθώς αποχώρησε οικειοθελώς.

Η είδηση που φέρνει σεισμό εξελίξεων στον Άγιο Δομίνικο ανακοινώθηκε από τα αδέρφια του μέσω των social media, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι ο παίκτης ήρθε σε σύγκρουση με την παραγωγή, που ήθελε παράταση στο ριάλιτι επιβίωσης, επειδή σπάει το κοντέρ της τηλεθέασης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ναι ρε Παναγιώταρου. Έτσι καθαρίζει κάθε γυναίκα την… τουαλέτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέλαναν την πολυκατοικία με τις ερωτικές κραυγές και ο γείτονας τους… ξεφτίλισε (Εικόνα)

Ο 24χρονος παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα του, ωστόσο λίγο αργότερα ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό και στους παίκτες ότι θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε τον λόγο ο συμπαίκτης και κολλητός φίλος του Τζέιμς στο παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος. Με δάκρυ στα μάτια μιλούσε για τον «αδερφό» του όπως αποκαλεί τον Τζειμς ενώ και εκείνος έκλαιγε!

Μαζί τους έκλαψαν και οι τηλεθεατές που τους αποθέωσαν στο twitter «Κλαίμε και εμείς μαζί σας απόψε» ,«Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτά τα πρόσωπα. Αυτή είναι αληθινή φιλιά» «ΤΕΛΟΣ το Survivor από σήμερα» είναι μερικά σχόλια.


[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.