Ο σύντροφος της Τσαγκρινού αποκαλύπτει: “Είμαι υιοθετημένος και η βιολογική μάνα μου…”

featured image

Ο Mike είναι υιοθετημένος και το γνώριζε από πάντα. Άνοιξε την καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη και περιέγραψε πώς βίωσε το μονοπάτι αυτό της ζωής του:

«Είναι φανταστικό να είσαι υιοθετημένος. Με υιοθέτησαν 12 μηνών. Το ήξερα πάντα. Είμαι πολύ κατά στο να μάθει κάποιος 15 χρονών ότι είναι υιοθετημένος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor 4 – Ασημακόπουλος: «Το παραμυθάκι Μαριαλένας – Σάκη δεν είναι έρωτας, @ρχιδ!@ είναι! Το παίζουν Ευρυδίκη – Βασάλος»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Eurovision 2021: Στον τελικό η Κύπρος – «Γκρέμισε» τη σκηνή η Τσαγκρινού με το «El Diablo» (Video)

Η άλλη γυναίκα, η βιολογική μητέρα, αποφάσισε να με δώσει. Ήξερα ότι ήταν άρρωστη αλλά μετά άλλαξε κατοικία και εξαφανίστηκε. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να την αναζητήσω, οι γονείς μου μου είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και τότε μου έφυγε. Βλέπαμε μια εκπομπή στην τηλεόραση και λέω στη μαμά μου “εσύ με γέννησες;” και μου είπε δεν σε έβγαλα από την κοιλιά μου αλλά από την καρδούλα μου. Τότε μου εξήγησε και πάντα ήξερα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να μάθεις ότι είσαι υιοθετημένος σου γκρεμίζει τα θεμέλια. Δεν έχω έρθει σε αυτή τη θέση, δεν μπορώ να κρίνω. Εγώ ίσως σοκαριζόμουν αλλά μέχρι εκεί” και συνέχισε: «Την έχω συγχωρέσει και την ευχαριστώ κιόλας. Είναι τρομερό δώρο οι γονείς μου. Είναι τέλειοι και είμαι χαρούμενος που με μεγάλωσαν με τόσο προσοχή και τόσο δοτικότητα. Μου έχουν δώσει παραπάνω από τα πάντα. Οι γονείς από την πολύ τους αγάπη γίνονται υπερπροστατευτικοί και αυτό χτυπάει πολλές φορές άσχημα στο παιδί. Θέλω να κάνω οικογένεια, είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω. Θέλω να κάνω μικρός παιδιά γιατί έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τους γονείς μου» επεσήμανε.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.