Η Πατούλη “τελειώνει” πολιτικά τον Πατούλη – «Βίωσα απαξίωση- Έφυγε χωρίς καμία εξήγηση»

featured image

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν η Μαρίνα Πατούλη που μίλησε για τον πολύκροτο χωρισμό της από τον επί χρόνια σύζυγό της Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια μίλησε για το τρόπο που βίωσε τον αποχωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής αλλά και για την πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορονοϊό και με τον τρόπο της έκοψε κάθε προσδοκία ή και ελπίδα του Πατούλη – που εκφράζεται πολλές φορές τελευταία σε σουαρέ στο Λουτράκι – για περαιτέρω πολιτική ανέλιξη του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανοίγουν και οι οίκοι ανοχής: Με ανοιχτά παράθυρα, ταυτότητα και χρονόμετρο (pic)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νεκρά – Αλβανοί ή Ρομά οι δράστες; Το λάθος που τους κάρφωσε

«Αυτό το οποίο με πόνεσε ήταν το αναπάντεχο αυτής της εξέλιξης και η δυσκολία, η απαξίωση που βίωσα ως άνθρωπος που δεν μπόρεσα να έχω μία ανταπόκριση για το τι ακριβώς συμβαίνει.Μ’ αρέσει όμως, να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους γιατί θεωρώ ότι όλοι παίρνουμε την κρίση μας. Το γεγονός ότι ο άνθρωπος της ζωής μου, που τον στήριζα και με στήριζε, αποφάσισε να φύγει χωρίς καμία εξήγηση, αυτό με πλήγωσε. Όμως προχωράμε και θέλω να σταθώ δίπλα στο παιδί μου», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Όσο για την περιπέτεια με τον κοροναϊό, δήλωσε: «Η ασθένεια του κορoνοϊού είναι αρρώστια της μοναξιάς. Τηλεφωνική επαφή είχαμε, ναι». [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.