Η μητέρα της Μαριαλένας "σταυρώνει" δημόσια τον Σάκη - "Αν γίνει πρόταση γάμου θα..."

featured image

Σε ασύλληπτες αποκαλύψεις προχώρησε η μητέρα της Μαριαλένας με την συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό. Απόσπασμα της συνέντευξης αυτής προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και… όχι απλά αδειάζει την παραγωγή αλλά ξεσκίζει και τον πρώην της κόρης της, Σάκης Κατσούλη.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της μητέρας της Μαριαλένας

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασαν μετά την αποχώρηση Τζέιμς «Κλαίμε μαζί σας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δράστες του εγκλήματος

«Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι΄αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για την δημοσιότητα. Και να την θέλει μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Άλλωστε γι’ αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε την Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την διεκδικούσε.

Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα «μια φορά την κατέστρεψε πάει και για δεύτερη;» Δεν μου απάντησε ποτέ.», είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια τον Γιώργο Λιβάνη.


Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση.»

Η Μαριαλένα πέταξε το κολιέ που της έκανε δώρο ο Σάκης

Σας το έχουμε ξαναπεί και θα σας το ξαναπούμε γιατί επανάληψη μήτηρ μαθήσεως που λένε και στο χωριό μας! Το Youweekly.gr έχει μάτια παντού, δεν του ξεφεύγει τίποτα και ειδικά όσον αφορά το Survivor!

Πρώτοι εδώ σας αποκαλύψαμε πως ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και μένει στο ξενοδοχείο. Πρώτοι εδώ θα σας αποκαλύψουμε πως τεταμένες είναι οι σχέσεις με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Σας είχαμε γράψει πως είχαν τον πρώτο τους καυγά στον Άγιο Δομίνικο και παρ’ ότι κάποιες πρωινές εκπομπές βγήκαν και το διέψευσαν, μετά από μια ημέρα ακριβώς το είδαμε να συμβαίνει.

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, επειδή το μάτι μας κόβει, η Μαριαλένα δεν φοράει το κολιέ στον λαιμό της. Και μάλιστα επειδή το ψάξαμε περισσότερο το κολιέ αυτό έχει εξαφανιστεί καιρό από πάνω της.

Δώστε μου λίγο χρόνο να επικοινωνήσω με την πηγή μου στον Άγιο Δομίνικο και θα σας πω τι συνέβη!

Οι πρωινές εκπομπές κάνουν λόγο για δεύτερο καυγά Μαριαλένας Σάκη και πολλά νεύρα. Κάτι που εγώ δεν έχω μάθει άρα δεν ισχύει! Ξέρετε πως αν είχε συμβεί θα το ξέραμε πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr!

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.