Βόμβες Τράγκα για Καραϊβάζ: "Γι’ αυτό τον εκτέλεσαν -Εκεί είναι οι δολοφόνοι - Ίσως στημένη υπόθεση"

featured image

«Καλώ τον εισαγγελέα να καταγράφει όσα λέω». Αποκαλυπτικό σχόλιο για την δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου και τις τελευταίες πληροφορίες. Τι αναφέρει με ονόματα;

Ανεξιχνίαστη παραμένει η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα υπάρχουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση.

Ο Γιώργος Τράγκας, σε ραδιοφωνική του εκπομπή, επισήμανε πως ο αδικοχαμένος Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας «αθόρυβος» ρεπόρτερ, που ήξερε πολλά πράγματα, ακόμα και για εκτελέσεις του υποκόσμου. Μάλιστα, σημείωσε πως υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσε να μεταφέρει στην εκπομπή με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τα έγραφε στην ιστοσελίδα που διατηρούσε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ναι ρε Παναγιώταρου. Έτσι καθαρίζει κάθε γυναίκα την… τουαλέτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέλαναν την πολυκατοικία με τις ερωτικές κραυγές και ο γείτονας τους… ξεφτίλισε (Εικόνα)


Από εκεί και πέρα, ανέφερε πως στην υπόθεση της δολοφονίας υπάρχουν πολλοί εμπλεκόμενοι, πρόσθεσε πως γνωρίζει κάποιο «βαθύ λαρύγγι» και εκτίμησε ότι σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για την εκτέλεσή του, ενώ τόνισε πως «δύσκολα θα πιαστούν οι δολοφόνοί του και αν πιαστούν, υπάρχει και το σενάριο να είναι στημένη η υπόθεση. Τολμώ να το πω. Αυτό βέβαια θα φανεί από την έρευνα και την ανάκριση, αν πιαστούν».

Και πρόσθεσε: «Πιθανότατα οι δολοφόνοι του να είναι στο εξωτερικό. Η δολοφονία Καραϊβάζ έγινε γιατί γνώριζε πολλά. Για εκτελέσεις συγκεκριμένων ανθρώπων στον υπόκοσμο και μάλιστα είχε γράψει πολλά στην ιστοσελίδα του. Και παρακαλώ τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να καταγράφει όσα λέω. Ήξερα για εκτελέσεις συγκεκριμένων ατόμων (σ.σ. τους οποίους κατονόμασε). Ήξερα πολλά για έξι πρόσωπα που είχαν τον έλεγχο δύο δισεκατομμυρίων τον χρόνο. Αυτός ήταν ο τζίρος από παράνομες δραστηριότητες».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.