Φονικό στα Γλυκά Νερά – Νέες καταθέσεις στο κάδρο. Τι έκρυβε η Καρολαϊν στην ψυχούλα της;

featured image

Ένα κορίτσι 20 μόλις ετών. Καλείται να γίνει μάνα. Απο τόσο νωρίς. Δεν είναι και εύκολο. Πόσο μάλλον όταν παράλληλα με όλα έχει να διαχειριστεί τις σπουδές και το νεανικό σφρίγος της. Ένα κορίτσι με ένταση. Γεμάτο ζωή. Που προφανώς και ήταν ζορισμένη απο τα νέα δεδομένα στην ζωή της.

Η Καρολαϊν έφυγε απο την ζωή. Ωστόσο τα όσα είπε η ψυχολόγος της στους αστυνομικούς αλλά και το κυριότερο τα όσα αναμένεται να πούν μέλη της οικογένειας και οι κολλητές φίλες της… θα φωτίσουν αυτά που η νεαρή καλλονή έκρυβε στην ψυχή της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor 4 – Ασημακόπουλος: «Το παραμυθάκι Μαριαλένας – Σάκη δεν είναι έρωτας, @ρχιδ!@ είναι! Το παίζουν Ευρυδίκη – Βασάλος»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Eurovision 2021: Στον τελικό η Κύπρος – «Γκρέμισε» τη σκηνή η Τσαγκρινού με το «El Diablo» (Video)

Μιλώντας με αστυνομικούς σήμερα το πρωϊ πληροφορήθηκα πώς οι επόμενες ημέρες… είναι πολύ κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης μιας και μαζί με τις νέες καταθέσεις θα κληθεί και πάλι ο 32χρονος Πιλότος να απαντήσει στα κενά που έχουν οι έμπειροι άντρες του ανθρωποκτονιών.

Ένα μόνο θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Οι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος είναι περισσότερο έξυπνοι απ’ όσο κάποιοι ποινικοί και μή θεωρούν…

Σε λίγο θα σας έχω περισσότερα…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.