Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι

featured image

Aνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών που φέρονται να βασάνισαν και να δολοφόνησαν διά στραγγαλισμού μία 20χρονη κοπέλα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά ενώ νωρίτερα είχαν σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας κρεμώντας τον στα κάγκελα του σπιτιού, για να μην γαυγίσει και αντιληφθούν οι γείτονες τι συνέβαινε.

Τα πρόσωπα της τραγωδίας


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ναι ρε Παναγιώταρου. Έτσι καθαρίζει κάθε γυναίκα την… τουαλέτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέλαναν την πολυκατοικία με τις ερωτικές κραυγές και ο γείτονας τους… ξεφτίλισε (Εικόνα)

Η γυναίκα ήταν μόλις 20 ετών, βρετανικής καταγωγής και βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού στο οποίο είχαν πρόσφατα μετακομίσει με τον σύζυγό της και το μωρό τους. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και κατά πληροφορίες την έπνιξαν με μαξιλάρι.


Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι - Η 20χρονη νεκρή μάνα και ο 32χρονος σύζυγος!
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι - Η 20χρονη νεκρή μάνα και ο 32χρονος σύζυγος!

Αυτός είναι και ο 32χρονος σύζυγος της, πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι - Η 20χρονη νεκρή μάνα και ο 32χρονος σύζυγος!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς η γυναίκα φέρεται να βασανίστηκε πριν την πνίξουν με μαξιλάρι ενώ ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε κρεμασμένος στα κάγκελα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και στο σπίτι δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας. Οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας από τη μπαλκονόπορτα και, σύμφωνα με δήλωση του συζύγου της άτυχης 20χρονης, αφού τον έδεσαν, πήραν μέσα από το σπίτι 10.000 ευρώ και κοσμήματα περίπου ίδιας αξίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί αν και ήταν δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.