Σοκάρει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νεκρή γυναίκα δίπλα στο μωρό της - Τα πρώτα λόγια του συζύγου της - ΦΩΤΟ

featured image

Σοκάρει το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά. Μια οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με την αγριότητα ληστών – δολοφόνων, οι οποίοι δεν δίστασαν για τα χρήματα να αφαιρέσουν τη ζωή της μόλις 20 ετών γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στη σοφίτα της μονοκατοικίας στραγγαλισμένη, πιθανότατα με μαξιλάρι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, καθώς δεν έφερε εμφανή εξωτερικά τραύματα. Η μονοκατοικία, όπου στέγαζαν την οικογενειακή ευτυχία τους, έμελλε να γίνει «κολαστήριο» για το ζευγάρι και το μωρό τους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ναι ρε Παναγιώταρου. Έτσι καθαρίζει κάθε γυναίκα την… τουαλέτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέλαναν την πολυκατοικία με τις ερωτικές κραυγές και ο γείτονας τους… ξεφτίλισε (Εικόνα)

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι από ένα παράθυρο στο πίσω μέρος και ήταν αποφασισμένοι για όλα. Μάλιστα, επειδή γάβγιζε ο σκύλος της οικογένειας, τον σκότωσαν και τον κρέμασαν, γεγονός που καταδεικνύει τη σκληρότητά τους. Έδεσαν τον σύζυγο σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν παντού μέσα στην οικία για χρήματα. Μάλιστα, πριν σκοτώσουν τη γυναίκα, την πίεζαν να τούς πει πού είναι τα χρήματα. Δεν «συγκινήθηκαν» ούτε από το ότι στο σπίτι υπήρχε και ένα βρέφος μόλις 11 μηνών, το οποίο έκλαιγε ασταμάτητα, καθώς ξύπνησε από τον θόρυβο και τις φωνές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, οι ληστές έδεσαν τον σύζυγο και σκότωσαν τη γυναίκα επειδή αντιστάθηκε.

Τι κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος


Όπως είπε ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα μπήκαν στο σπίτι τρεις δράστες, δύο ψηλοί κι ένας πιο κοντός με κουκούλες, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, παραβιάζοντας ένα παράθυρο στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας.

Τον έδεσαν στην καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Όπως κατέθεσε ο ίδιος, άρπαξαν 10.000 ευρώ και έφυγαν. Ο 32χρονος σύζυγος κατάφερε τα ξημερώματα να ενεργοποιήσει το κινητό του και επειδή ήταν δεμένος, με τη μύτη κατάφερε να καλέσει την Άμεση Δράση. Όπως φέρεται να είπε, πρόκειται για ληστεία με φόνο και είναι σοκαρισμένος από τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι του και μπροστά στα μάτια του.

«Χτενίζει» την περιοχή η Αστυνομία

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί και «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή στα Γλυκά Νερά προκειμένου να εντοπίσουν τους ληστές – δολοφόνους. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Παλλήνης αλλά και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Όπως επισημαίνουν έμπειροι αστυνομικοί, πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ για τους κακοποιούς επισημαίνουν ότι είναι από τους πιο «σκληρούς» που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή και δεν σταματούν πουθενά. Δεν διστάζουν ακόμη και να σκοτώσουν.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.