Ακόμη ένας θάνατος που συνδέεται με το AstraZeneca;;

featured image

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης από τον θάνατο της 44χρονης Μάρθας Παναγιωτίδου η οποία πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astra Zeneca.

Η άτυχη γυναίκα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 και ώρα 12:40 το μεσημέρι.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η υστερία του Φουρθιώτη – Ζητά προστασία μέσα στην φυλακή. Τι συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας»

Ο σύζυγός της Κώστας Γκουγκουλιάνης, αποκάλυψε :  “Μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά μέχρι που το βράδυ η Μάρθα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα ντεπόν. Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσα άμεσα το ΕΚΑΒ. Η σύζυγός του, δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και είμαι βέβαιος ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της AstraZeneca”.


Ο Ιατροδικαστής είπε ότι η Μάρθα φαίνεται να είχε “περάσει” ένα μικρό έμφραγμα, αλλά τα ακριβή αίτια του θανάτου θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει μία πιο λεπτομερής εξέταση παρουσία και ενός ιατροδικαστή της οικογένειας.

Πάντως αυτό που τόνισε ο σύζυγος της άτυχης Μάρθας, είναι ότι πρέπει να αποσυρθεί άμεσα το συγκεκριμένο εμβόλιο για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα. “Δεν μπορεί να ταΐζεις σάπιο κρέας στην ταβέρνα σου, επειδή έχεις αγοράσει μεγάλη ποσότητα με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να πάει χαμένο”.

Ήδη αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ ανακοινώθηκε ότι στον Καναδά επιβεβαιώθηκε ο πρώτος θάνατος ως αποτέλεσμα εμβολιασμού από το εμβόλιο της AstraZeneca.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.