featured image

Η αστυνομία θεωρεί ότι έχουν γίνει λάθη από τους δράστες. «Έκαναν λάθη, έμειναν πολύ ώρα μέσα στο σπίτι και πάλεψαν με το θύμα, την 20χρονη Καρολάιν. Άφησαν πίσω τους στοιχεία και όλα αυτά από την μανία τους να βρουν τα χρήματα» δήλωσε αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών για την άγρια δολοφονία της 20χρονης δίπλα στο μωρό της μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασαν μετά την αποχώρηση Τζέιμς «Κλαίμε μαζί σας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δράστες του εγκλήματος

Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών και Ληστειών, θεωρούν ότι οι έρευνες και η τεχνολογία θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί σύντομα η ταυτότητα των δραστών λόγω των λαθών αυτών. Πιστεύεται ότι πρόκειται για σεσημασμένους ληστές, για μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κάνει στο παρελθόν ληστείες με τους ιδιοκτήτες μέσα στο σπίτι. Όπως αναφέρει το ΟΡΕΝ, έχει δοθεί εντολή να ασχοληθούν τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατά προτεραιότητα με τα στοιχεία DNA που συλλέχθησαν και κατά δεύτερο χρόνο με αποτυπώματα.


Η επιλογή του σπιτιού δεν ήταν τυχαία. Προφανώς είχαν από κάπου πληροφορίες ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει οικόπεδο και είχε κάποια χρήματα. Σύμφωνα με τα όσα έχει καταφέρει να πει έως τώρα ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς, οι δράστες ήταν τρεις, οι δύο ψηλοί και ο ένας κοντός, φορούσαν μάσκες full face και κρατούσαν όπλο και περίστροφο. Οι δύο μιλούσαν πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και ο τρίτος μια ξένη γλώσσα που ο άνδρας δεν αναγνώρισε. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, ωστόσο, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση. Μάλιστα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επικήρυξε τους δολοφόνους, προσφέροντας αμοιβή 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των κακοποιών, που αφαίρεσαν τη ζωή σε μία νέα γυναίκα, στέρησαν σε ένα μωράκι 11 μηνών την τρυφερότητα και το χάδι της μητέρας του και έκλεψαν το μέλλον ενός ζευγαριού.

Συντετριμμένος ο 32χρονος – «Να μη συμβεί σε κανέναν αυτό που πάθαμε εμείς»

Στο σπίτι του, όπου διέμενε μαζί με την άτυχη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά, μετέβη λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης ο 32χρονος. Συνοδευόμενος από αστυνομικούς ο άνδρας εισήλθε στη μεζονέτα, προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα. Παρέμεινε για καμία ώρα και στη συνέχεια αποχώρησε. Ο πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας εμφανίστηκε συντετριμμένος, εκφράζοντας, ωστόσο τη βεβαιότητα του ότι οι αρχές θα βρουν τους δράστες και θα προχωρήσουν στη σύλληψή τους. «Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», είπε συγκεκριμένα πριν αποχωρήσει από το σημείο.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.