35χρονος με δύο θρομβώσεις: «Θα κινηθώ νομικά, δεν γίνεται να το αφήσω έτσι»

featured image

Πρόκειται για τον 35χρονο με τις δύο θρομβώσεις. Ο ίδιος είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη δικαίωσή του. Αυτό, διότι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις λίγες μέρες αφότου είχε κάνει το εμβόλιο. Αναλυτικότερα:

Όσα ανέφερε αρχικά

«Φυσικά και θα κινηθώ νομικά, δεν γίνεται να το αφήσω έτσι. Ήδη έχω ζητήσει τον ιατρικό μου φάκελο, ώστε να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, και αμέσως μετά θα μιλήσω με δικηγόρο για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουμε. Ξαφνικά πήγα και ήρθα… Κάτι φταίει για όλο αυτό» ανέφερε σε δηλώσεις του στο protothema.gr.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Αστυνομικός αποκαλύπτει : “Όλοι είναι ύποπτοι”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  “Survivor” – Ο Μπάρτζης ξεφτιλίζει το σχέδιο του Κατσούλη : “Κάνει την Μαριαλένα ότι θέλει”

Δηλώσεις Αλέξανδρου Μεταξάκη: Τι είπε ο 35χρονος με τις δύο θρομβώσεις;


Η απίστευτη περιπέτεια της υγείας του Κρητικού, εξαιτίας της οποίας φοβήθηκε πολύ για τη ζωή του, άρχισε 11 μέρες μετά τον εμβολιασμό του. Όπως λέει, έκανε το εμβόλιο τη Μ. Πέμπτη και στις 10 Μαΐου αισθάνθηκε πόνο στο πόδι. «Όλα άρχισαν από ένα κάψιμο που αισθανόμουν στο πόδι. Τότε νόμιζα πως ήταν κάποιος τένοντας ή κάποιο πιάσιμο. Περπατούσα να πάω στη δουλειά μου και ξαφνικά βρέθηκα στο νοσοκομείο. Μετά, όταν βγήκε η διάγνωση, έκανα τη σύνδεση με το εμβόλιο» αναφέρει.

Τι είπε στη συνέχεια

Το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, έπαθε και δεύτερη θρόμβωση, αυτή τη φορά στις καρωτίδες. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη περίπτωση αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Παράλληλα, η ψυχολογία του πήγαινε από το ζενίθ στο ναδίρ.

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα που ένιωσα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ και στα δύο χειρουργεία. Στο πρώτο, όταν γίνεται κάτι τόσο ξαφνικά, από τη μια στιγμή στην άλλη, και σου λένε πως υπάρχει περίπτωση να σου κόψουν το πόδι, ενώ μέχρι πριν από δύο ώρες περπατούσες κανονικά, εκεί τρως την πρώτη κεραμίδα.

Πώς έκλεισε τις δηλώσεις του

Στη δεύτερη περίπτωση φοβήθηκα ακόμα περισσότερο όταν μου είπαν πως η θρόμβωση ενδεχομένως να έφευγε από την καρωτίδα όπου ήταν και να πήγαινε στον εγκέφαλο. Τότε θα πάθαινα εγκεφαλικό ισχαιμικό, ενώ ακόμα και στο χειρουργείο με ενημέρωσαν πως υπήρχε περίπτωση να πάθω εγκεφαλικό κατά τη διάρκειά του».

Ο 35χρονος έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον μπορεί να κινείται κανονικά. Όπως αναφέρει, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα σκεφτόταν πιο ώριμα ως προς το πότε θα έκανε το εμβόλιο. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.