Σε πανικό ο Φιλιππίδης – Στο επόμενο 20ήμερο κρίνεται η ζωή του

featured image

Είναι πολλά όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ίδιος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε… ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και έχει πλήρη γνώση όσων συμβαίνουν γύρω του. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιούνη θα κληθεί απο τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες. Πρόκειται για ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο που αφορά σε έναν βιασμό και δυο απόπειρες. 

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά ο Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: – “Δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλμπερτ Μπουρλά: «Και τρίτη δόση του εμβολίου μετά από 8 μήνες»

Όπως είναι φυσικό ο ηθοποιός και σκηνοθέτης γνωρίζει καλά πώς οι επόμενες 20 ημέρες και οι αποφάσεις που θα παρθούν απο τις δικαστικές αρχές θα “σημαδέψουν” την περαιτέρω ζωή του.

 

Σε περίπτωση προφυλάκισης, τα δεδομένα θα είναι πολύ άσχημα… τόσο για τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – κάτι που νομικοί κύκλοι το θεωρούν πολύ δύσκολο – και πάλι η καριέρα και η ζωή του του έχουν τσαλακωθεί σε μη αναστρέψιμο βαθμό. Όπως και να χει το τεκμήριο αθωότητας είναι εδώ και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη ένταση στην οικογένεια και στον ίδιο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.