“Survivor” – Η μάνα του Τριαντάφυλλου… του ζητάει ν΄αποχωρήσει

featured image

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και στον Κωνσταντίνο Τυρέλη μίλησε η μητέρα του Τριαντάφυλλου. Η κα Σεβαστή Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στον γιο της και στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για την καθημερινή επικοινωνία που έχει με τη νύφη της και τον εγγονό της και ανέφερε πως έχει πικραθεί με όλα όσα περνά ο γιος της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Όλη η αλήθεια για το αμαρτωλό τρίγωνο Σάκη – Χριστίνα – Μαριαλένα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Η Μαριαλένα έκλαψε για τον Σάκη και ο Λιβάνης την χώρισε

«Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο», είπε με συγκίνηση για τον Τριαντάφυλλο η μητέρα του. Και συνέχισε: «Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το Survivor. Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει “μπράβο μπαμπά”».

Αναφερόμενη στον γιο της, παραδέχεται: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο λέει “γεια σου ρε μάνα”. Ενώ, στην ερώτηση αν θα ήθελε να φύγει ο γιος της από το παιχνίδι, εξαιτίας της συμπεριφοράς που βλέπει να έχουν οι συμπαίκτες του απέναντί του, απάντησε: «Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.