“Survivor” – Ξεκατινιάστηκε η Σκορδά με την Σαλαγκούδη “Μου κάνεις επίθεση;”

featured image

Η δημοσιογράφος απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν πως οι γονείς της βοήθησαν να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μέσω των ψήφων που της εξασφάλιζαν. Η κουβέντα έφτασε και στη μητέρα της, με την Ανθή Σαλαγκούδη και τη Φαίη Σκορδά να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

Α.Σ: Η μητέρα μου δεν είναι Πρόεδρος, ούτε οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε, αλλά δεν είναι οργανωμένη. Δεν κατάλαβα πως συνδέεται η μαμά μου. Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα; Αυτό εννοείς;


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βρώμισε η πιάτσα – Πανελίστας του ΟΡΕΝ έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Το… βίντεο της Καρολίνας. Θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Φ.Σ: Τώρα δε θέλω να πω λεπτομέρειες. Ήμουν μπροστά σε ένα τηλεφώνημα που άκουγα. Να μη μπούμε σε λεπτομέρειες. Ήθελε να βοηθήσει η μαμά σου με κάποιο τρόπο.


Α.Σ: Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου τηλέφωνο; Δεν είναι οργανωμένη.

Φ.Σ: Δεν είπα ότι είναι οργανωμένη. Δεν είχαν σταλεί καθόλου μηνύματα; Να ζήτησε βοήθεια από άλλες κυρίες που ήταν σε συλλόγους να σε βοηθήσουν;

Α.Σ: Έχουν ειπωθεί διάφορα και στη δικιά σας εκπομπή. Πως υπάρχουν λίστες του πατέρα μου, παρόλο που έχει αποσυρθεί χρόνια. Επειδή είσαι πρέσβειρα του Make A Wish θα το έκανες αυτό με τα φιλανθρωπικά; Αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου.

Φ.Σ: Αν το παιδί μου πήγαινε στο Survivor, σαν μαμά και όχι με τη λίστα ενός οργανισμού, θα το στήριζα. Αν είχα πέντε γνωστούς θα το στήριζα με κάθε τρόπο.

Α.Σ: Δημιουργούνται εντυπώσεις.

Φ.Σ: Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δε μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση.

Α.Σ: Δε σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση. Το ξεκαθάρισα αυτό για τον πατέρα μου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Και βγήκε και ο ίδιος ο πατέρας μου. Από εσάς το άκουσα αυτό με τα φιλανθρωπικά σωματεία.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.