“Survivor” – Να γιατί θ΄αργήσει να φύγει ο Ντάφυ. Οι 40.000 “Ταλιμπάν” και οι νίκες

featured image

Φέτος στο “Survivor” των ανατροπών και των παραδοξοτήτων έχει παρατηρηθεί κάτι μοναδικό. Όποιος παίκτης είναι ν΄αποχωρήσει, την ημέρα του τελευταίου αγώνα του καταφέρνει ή 3 στις 3 νίκες… ή 2 στις 2 αντίστοιχα.

Ο Ντάφυ λοιπόν αυτό… δεν θα το καταφέρει ποτέ. Οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει. Εντάξει. Αστειεύομαι. Ωστόσο το παράδοξο ισχύει και είναι πλεόν στατιστικό.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Περιστέρι «επιτέθηκε» στην Υφ. Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γαύδος ΤΩΡΑ – Ο οδηγός προκαλεί την οικογένεια της Κορίνας: “Μας είχαν ματιάσει. Μας ζήλευαν”

Η αλήθεια είναι πώς πολύς κόσμος έχει επιτεθεί στον Τριαντάφυλλο με χαρακτηρισμούς όπως “Τεμπέλης”, “Παλτό”, “Παράσιτο”, “Παραμύθας” και πολλά χαριτωμένα ακόμη.


Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο κοινό που βλέπει στον τραγουδιστή έναν αληθινό άνθρωπο, γνήσιο, έντονο συναισθηματικά με τα λάθη του τις πονηριές του αλλά την αγαθή ψυχή του.

Στα ριάλιτι είναι νόμος για όσους τα στήνουν πώς ο παίκτης που διχάζει είναι ο παίκτης που όλοι θέλουνε. Και αυτό είναι ο Ντάφυ.

Όμως την ίδια στιγμή ο αοιδός έχει δίπλα του κοντά στους 40.000 φανατικούς που ψηφίζουν κάθε βδομάδα για την παραμονή του. Γι΄αυτό και οι μεγάλες διαφορές. Στις δυο ομάδες του… στο Facebook επικρατεί πανικός. Αυτοί οι “ταλιμπάν” τον στηρίζουν…και όχι οι χαριτωμένοι ανώνυμοι που την γυρνάνε την μπιφτέκα… κάθε τόσο στο Twitter.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.