Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Ο δράστης γνώριζε τι έκανε – «Αφαίρεσε ζωές με συμπεριφορά serial killer»

featured image

Η Γιάννα Παναγοπούλου, η δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση των δύο αδελφών που δολοφονήθηκαν στη Μακρινίτσα, εξήγησε τη θέση της οικογένειας Τσάπα μετά το διπλό φονικό.

«Η θέση της οικογένειας είναι ότι ο δράστης τέλεσε τις δύο ανθρωποκτονίες, για τις οποίες κατηγορείται και την απόπειρα ανθρωποκτονίας, από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διότι είχε πλήρη συνείδηση των πραττομένων. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας μα είναι διαφορετικό το ζήτημα της στέρησης του καταλογισμού ή της μείωσης του καταλογισμού», αναφέρει σύμφωνα με το thenewspaper.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Όλη η αλήθεια για το αμαρτωλό τρίγωνο Σάκη – Χριστίνα – Μαριαλένα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Η Μαριαλένα έκλαψε για τον Σάκη και ο Λιβάνης την χώρισε

Και προσθέτει: «Ο καταλογισμός έχει να κάνει με το αν ο δράστης συνειδητοποιεί και είναι σε θέση να αντιληφθεί τον άδικο χαρακτήρα της πράξης του. Στη συγκεκριμένη υπόθεση όταν ένας άνθρωπος εξοπλίζεται με μαχαίρι, οδηγεί, φτάνει στον τόπο του εγκλήματος, εισβάλει με απειλές, προκαλεί φθορές και μπαίνει στο σπίτι των θυμάτων και αφαιρεί ζωές με συμπεριφορά serial killer, αυτό δείχνει ότι έχει σχεδιάσει τα εγκλήματά του, τα οποία είναι σε θέση και να τα πραγματοποιήσει».

Η οικογένεια επειδή «αμφισβητεί το γεγονός ότι είχε μειωμένο καταλογισμό ή ότι στερούνταν καταλογισμό, το οποίο προφανώς θα ισχυριστεί ο κατηγορούμενος και επειδή ζητά την παραδειγματική του τιμωρία έτσι όπως κατηγορείται, θα κάνει κάθε τι που απαιτείται προκειμένου να αποδείξει στην ελληνική δικαιοσύνη, ότι όταν τελούσε τα εγκλήματα του αντιλαμβανόταν πλήρως το τι έπραττε. Η οδύνη που σκόρπισε σε αυτή την οικογένεια είναι τεράστια καθόσον έχασαν τα δύο μονάκριβα παιδιά τους», καταλήγει η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.