Lockdown: «Μπλόκο» των λοιμωξιολόγων σε όλες τις προτάσεις χαλάρωσης

featured image

«Όχι» από τους λοιμωξιολόγους στο άνοιγμα εμπορικών κέντρων και ινστιτούτων αισθητικής.

Για τα επόμενα βήματα χαλάρωσης των μέτρων του lockdown συνεδριάζουν σήμερα (16/4) οι ειδικοί ώστε να κάνουν τις εισηγήσεις τους στην κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο της χαλάρωσης των μέτρων είναι, το άνοιγμα των malls, των κέντρων αισθητικής αλλά και των φροντιστηρίων (μόνο για τους μαθητές του Λυκείου).


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor» – Ξέσκισαν την Ελευθερίου στο Instagram «Είσαι σιχαμένη…τελευταία και ύπουλη»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχει χάσει έναν στενό συνεργάτης της και είναι σε όλη την εκπομπή και χασκογελάει

Μάλιστα, σύμφωνα με τα σενάρια των τελευταίων ωρών, υπήρχαν σκέψεις να γίνει πλήρης απελευθέρωση των μέτρων στο λιανεμπόριο από τις 24 Απριλίου και οι πολίτες να πηγαίνουν για τις αγορές τους όπως παλιά, χωρίς SMS και click away ή click in shop.


«Μπλόκο» από τους λοιμωξιολόγους

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται πως είναι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι αρνητική σε ένα ενδεχόμενο άνοιγμα εμπορικών κέντρων (Mall) αλλά και των κέντρων αισθητικής από την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της παρουσιάζονται επιφυλακτικά και «παγώνουν», τουλάχιστον μέχρι στιγμής, τις εισηγήσεις του υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με την χαλάρωση των μέτρων στους παραπάνω κλάδους.

Όσον αφορά στο λιανεμπόριο, οι ειδικοί επιθυμούν να συνεχίσουν να γίνονται με click away και click in shop και με αποστολή sms στο 13032 με τα ραντεβού να έχουν διάρκεια έως 3 ώρες.

Αξίζει ωστόσο να υπενθυμίσουμε, πως οι λοιμωξιολόγοι καταθέτουν στην κυβέρνηση τις εισηγήσεις τους, η οποία όμως είναι εκείνη που παίρνει και τις τελικές αποφάσεις.

Τι δεν είναι στην σημερινή ατζέντα

Στην επιτροπή δεν αναμένεται να συζητηθεί σήμερα, το αίτημα για άνοιγμα των φροντιστηρίων αλλά και οι προτάσεις της εκκλησίας για το Πάσχα.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.