Η Νικολούλη θα ασχοληθεί στο «Φως στο Τούνελ» με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

featured image

Η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί απόψε (9/4) στην εκπομπή της με την εν ψυχρώ δολοφονία, του αστυνομικού συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ.

Παγωμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος και όχι μόνο, από τη δολοφονική ενέδρα που στήθηκε την Παρασκευή (9/4) στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η Αγγελική Νικολούλη, μέσω του site της anikilouli.gr, η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Όλη η αλήθεια για το αμαρτωλό τρίγωνο Σάκη – Χριστίνα – Μαριαλένα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Η Μαριαλένα έκλαψε για τον Σάκη και ο Λιβάνης την χώρισε

Όπως αναφέρει, θα μεταφέρει απόψε (9/4) όλες τις εξελίξεις για την εκτέλεση του αστυνομικού συντάκτη, με ζωντανές συνδέσεις.


Να υπενθυμίσουμε πως την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι αξιωματικοί του οποίου παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος τού θύματος προκειμένου να ρίξουν φως στα κίνητρα της δολοφονίας, που θα ανοίξουν ενδεχομένως τον δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα στο μικροσκόπιο των αστυνομικών μπαίνει και το κομμάτι που αφορά στη δημοσιογραφική ιδιότητα τού θύματος και τα θέματα με τα οποία έχει ασχοληθεί.

Πάντως, όπως διευκρινίστηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο Γιώργος Καραϊβάζ, δεν είχε αναφέρει ποτέ στην Αστυνομία απειλές σε βάρος του, ούτε είχε ζητήσει αστυνομική προστασία.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.