Η επιστροφή στο κελί του Μανώλη Καλομοίρη μετά τα ισόβια

featured image

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων τον 30χρονο γιο του Λευτέρη Καλομοίρη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Η υπεράσπιση ζήτησε να αναγνωριστούν τρία ελαφρυντικά. Πρότερου σύννομου βίου, ανάρμοστης συμπεριφοράς θύματος και συναισθημάτων οργής και θλίψης για την δολοφονία του πατέρα του. Το Δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά. Για την ποινή ο Εισαγγελέας πρότεινε 15 έτη για ανθρωποκτονία, 4 έτη για οπλοχρησία, 3 έτη για οπλοφορία και 1 έτος για οπλοκατοχή.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φώτης Σεργουλόπουλος – «Ο γιος μου ξέρει την οικογένειά του, ξέρει τα πάντα. Τους gay τα πάντα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τον εκτέλεσαν χθές μέσα στην Lamborghini του

Εν τέλει, το Δικαστήριο επέβαλε στον 29χρονο Μανώλη Καλομοίρη ποινή ισόβιας κάθειρξης κατά πλειοψηφία, δίνοντας τέλος στην πολύκροτη υπόθεση. Στο άκουσμα της ποινής η μητέρα του θύματος άρχισε να φωνάζει «δικαίωση δικαίωση». Απόλυτα δικαιωμένοι δήλωσαν και οι συνήγοροι της οικογένειας Ξυλούρη, κάνοντας έκκληση προς την τοπική κοινωνία να επικρατήσει από δω και πέρα ηρεμία.

Ο ίδιος ο Καλομοίρης άκουσε ψύχραιμος την ποινή του, δεν αντέδρασε και ακολούθησε τις οδηγίες των αστυνομικών. Επέστρεψε στο κελί του κάποιες ώρες μετά με τους συγκρατούμενους του να τον πλησιάζουν για λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν μίλησε σε κανέναν. “Έδειχνε να είναι σε άλλη παράλληλο” μας είπε πηγή που τον είδε απο κοντά.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.