Δολοφονία Καραϊβάζ – Εξέλιξη τώρα. “Ταυτοποιήθηκε” το πρόσωπο που τον απειλούσε

featured image

Όσο προχωρούν οι έρευνες, οι αρχές ψάχνουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν, τόσο στους δολοφόνους όσο και στους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, οι αρχές ξέρουν με σιγουριά ποιο είναι αυτό το πρόσωπο που απειλούσε τον Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σύνολο της ανάρτησης του δημοσιογράφου, βοήθησε τις αρχές να καταλήξουν στην ταυτότητά του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor» – Ξέσκισαν την Ελευθερίου στο Instagram «Είσαι σιχαμένη…τελευταία και ύπουλη»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχει χάσει έναν στενό συνεργάτης της και είναι σε όλη την εκπομπή και χασκογελάει

Κοιτάζοντας στο σύνολο τις αναρτήσεις, η ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος είχε ήρθε σε επικοινωνία με έναν άνθρωπο το 2016 γιατί είχε πληροφορηθεί ότι ένα σύστημα ποινικών είχε στρέψει το ενδιαφέρον του, είχε δηλαδή φτιάξει συμβόλαιο θανάτου, κατά ενός αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας.

Ζητούμενο είναι πλέον και ερώτημα που προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι Αρχές, αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει σχέση με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Οι αξιωματικοί των τμημάτων της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει πληθώρα στοιχείων, τα οποία, σύμφωνα με πηγές, τους έχουν οδηγήσει σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων αλλά και αριθμό υπόπτων τόσο για τους φυσικούς αυτουργούς, όσο όμως και για εκείνον ο οποίος διέταξε την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.