Η οργή των συγγενών της νεκρής φοιτήτριας στη Γαύδο – “Ήταν ζωντανή πέντε ώρες”

featured image

Κάτοικος του ακριτικού νησιού αποκαλύπτει πως η νεαρή Κερκυραία ήταν ζωντανή και έμεινε αβοήθητη για τουλάχιστον 5 ώρες! Η μαρτυρία αυτή έχει εξογίσει τους συγγενείς της Κορίνας Λαβράνου, που έφυγε τόσο άδικα απο την ζωή.

  • Όπως ανέφερε στο Zarpa Radio 89.6 η κάτοικος της Γαύδου και ταχυδρόμος του νησιού, η κοπέλα θα ζούσε εάν δεν υπήρχε η πολύωρη καθυστέρηση για βοήθεια από τα Χανιά. «Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, το ζήσαμε από κοντά και συνειδητοποιήσαμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε στο έλεος του Θεού. Το ξέρουμε ότι είμαστε απομακρυσμένοι, απομονωμένοι όμως υπάρχουν μεγάλα εμπόδια και καθυστερήσεις όταν συμβαίνει κάτι», λέει και συνεχίζει:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Καραϊβαζ – Συμβόλαιο θανάτου με άρωμα… Κολομβίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει γειτόνισσα – «Του έδωσαν και χαριστική βολή»

«Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα, γύρω στις 3, εμείς το μάθαμε στις 6 το πρωί. Ο οδηγός κατάφερε και ανέβηκε τον γκρεμό με τα πόδια και ειδοποίησε. Η κοπέλα ήταν ζωντανή. Μέχρι τις 10 το πρωί όχι μόνο είχε τις αισθήσεις της, αλλά είχε διαύγεια και συζητούσε κανονικά. Για περίπου 5 ώρες δεν φάνηκε καμία βοήθεια. Εμείς εδώ κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Γιατί δεν είχαν έρθει τόσες ώρες εφόσον ο καιρός ήταν πολύ καλός και δεν είχαν εμπόδιο από τη θάλασσα», αναρωτιέται η ταχυδρόμος και καταλήγει :

«Η ΕΜΑΚ ήρθε μαζί με το Λιμενικό στη 1 το μεσημέρι, ενώ μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει ελικόπτερο στην Κρήτη και ήρθε ελικόπτερο από την Αθήνα για να πάρει τον οδηγό, δεν πλησίασε καν στην κοπέλα, η οποία πια είχε φύγει από τη ζωή…». [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.