Μπάχαλο με το άνοιγμα της εστίασης: Φωνάζουν οι επιχειρήσεις

featured image

Έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της εστίασης για την ημέρα που επιλέχθηκε το άνοιγμα, καθώς υπάρχουν προβλήματα στις προμήθειες.

Από χθες το απόγευμα, μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη η εστίαση μετράει αντίστροφα για το άνοιγμά της, μετά από αρκετούς μήνες που είχε κατεβασμένα ρολά και λειτουργούσε μόνο με take away.

Θα περίμενε κανείς οτι η είδηση αυτή θα είχε ως αποτέλεσμα την ανακούφιση όσων ασχολούνται με αυτή και την αισιοδοξία ενόψει της 3ης Μαΐου, μόνο που εκτός από αυτά τα συναισθήματα υπάρχει και ο προβληματισμός. Προβληματισμός που συνδυάζεται και με έντονες διαμαρτυρίες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φώτης Σεργουλόπουλος – «Ο γιος μου ξέρει την οικογένειά του, ξέρει τα πάντα. Τους gay τα πάντα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τον εκτέλεσαν χθές μέσα στην Lamborghini του

Έντονες διαμαρτυρίες που αφορούν την ημέρα που επιλέχθηκε για να γίνει το άνοιγμα αυτό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν βολεύει για την προμήθεια των υλικών που χρειάζεται μία τέτοια επιχείρηση, προκειμένου να λειτουργήσει ξανά.

Και αυτό γιατί προηγείται τριήμερη αργία, κάτι που σημαίνει οτι δεν θα υπάρχουν φρέσκες πρώτες ύλες, ειδικά για τα εστιατόρια.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε οτι η απόφαση για την ημέρα λήφθηκε, προκειμένου να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να δουλέψουν όλο τον Μάιο και όταν ανοίξει ο τουρισμός να έχουν λύσει όλα τα θέματά τους.

Μάλιστα, όπως είπε η ημερομηνία αυτή είναι που δίνει άδεια το κράτος για την λειτουργία της εστίασης και κάθε επιχείρηση μπορεί να ανοίξει αργότερα, αν δεν είναι έτοιμη.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.