Τροχαίο στη Γαύδο – Αυτός είναι ο σύντροφος της Κορίνας. «Την έβλεπα να πεθαίνει»

featured image

Το προηγούμενο Σαββατόβραδο η Κορίνα είχε βγει με φίλο της σε περιοχή της Γαύδου όπου διέμεναν τους τελευταίους μήνες.

 

Λίγο μετά τη μία τη νύχτα αποφάσισαν να φτάσουν σε σημείο του νησιού, να μείνουν μόνοι και να απολαύσουν το φεγγάρι.

 

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

“Ντρέπομαι ειλικρινά τους γονείς και τη μάνα της. Μακάρι να μπορούσα να τη φέρω κάπως πίσω. Και εγώ νιώθω ενοχές” ομολογεί ο Πέτρος Γασπαράκης “Χίλια συγγνώμη, είναι λίγα, τι να πω! Μακάρι να μπορούσα να πάω να τη γυρίσω πίσω, να γυρίσει πίσω η Κορίνα, να πάω εγώ».


Ο Πέτρος Γασπαράκης, ελαφρά τραυματισμένος από την πτώση του αυτοκινήτου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιγράφει πώς λύθηκε το χειρόφρενο και λίγο πριν από τις πέντε το πρωί ξημερώματα Κυριακής βρέθηκαν μαζί με την Κορίνα στο κενό. “Θυμάμαι σε μια φάση έχω κρατήσει το μαξιλάρι, το προσκέφαλο του καθίσματος και με το ένα μου χέρι κράταγα την Κορίνα… Θυμάμαι που την έσυρα. Ναι, την έσυρα, γιατί θυμάμαι έπεσαν τα πόδια της κάτω. Της λέω “πονάς;”. Μου λέει “πονάω στο πόδι” ουρλιάζοντας, κλαίγοντας. Της “λέω μείνε ακίνητη”. Πάω βγάζω ένα υπόστρωμα που έχουμε εκεί για κάμπινγκ και δύο κουβερτάκια που τα είχαμε στο αμάξι. Της τα βάζω και την κουκουλώνω με τα κουβερτάκια”.

 

Και καταλήγει :

 

 

“Σιγά σιγά χειροτέρευε η κατάσταση. Ανέπνεε πιο δύσκολα. Φωνάζαμε “έρχεται το ελικόπτερο”, λέει σε 10 λεπτά. Δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε 1.30 ώρα. Μέχρι τις 10.00-10.30 που σηκώθηκα και είπα “παιδιά σταμάτησε να αναπνέει. Βλέπαμε έναν άνθρωπο να πεθαίνει και να μην έρχεται κανείς εκεί να βοηθήσει” πρόσθεσε. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.