Γιώργος Καραϊβάζ: Αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του, οι τέσσερις ποινικοί που βρίσκονται στο στόχαστρο

featured image

Οι Αρχές ξεσκονίζουν παλιές δικογραφίες και ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ για να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του.

Τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αναζητούν οι Αρχές. Το Ανθρωποκτονιών «ξεσκονίζει» τις παλιές δικογραφίες πρωταγωνιστών του οργανωμένου εγκλήματος και κακοποιών με βαρύ ποινικό μητρώο που εμπεριέχονται σε αυτές.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», το ενδιαφέρον της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί σε τέσσερις ποινικούς ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιασμούς, εκρήξεις, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία κ.α..


Με τέτοιους είδους ρεπορτάζ και με τα συγκεκριμένα πρόσωπα εξάλλου, είχε ασχοληθεί ο Γιώργος Καραϊβάζ. Γι αυτό και εξετάζονται εξονυχιστικά τα κείμενά του προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο που να οδηγήσει τις Αρχές στην διαλεύκανση της δολοφονίας του δημοσιογράφου. Επίσης, ερευνάται αν οι συγκεκριμένοι ύποπτοι είχαν επικοινωνίες με τον Γιώργο Καραϊβάζ και αν τον είχαν απειλήσει.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στο κάδρο έχουν μπει τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες που έγιναν το 2018 και το 2019, σε Παλλήνη, Φάληρο και Χαϊδάρι. Οι δολοφονίες αυτές έχουν συνδεθεί με τον «πόλεμο» αλληλοεξόντωσης αντίπαλων συμμοριών της λεγόμενης Greek Mafia.

Γι’ αυτές υπήρχαν συγκεκριμένοι ύποπτοι που μπορεί να έδωσαν την «εντολή» για τη διάπραξή τους, χωρίς προς το παρόν να έχει στοιχειοθετηθεί η εμπλοκή τους, αλλά ερευνώνται και πάλι ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.