Θα κλείσουν φυλακή τον Μένιο;

featured image

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του συλληφθέντος Μένιου Φουρθιώτη από τη Δίωξη Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Φουρθιώτης κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση από κοινού με τους άλλους δύο συλληφθέντες που θα οδηγηθούν μαζί του στην Εισαγγελία, για ηθική αυτουργία και συναυτουργία σε εκρήξεις και για ηθική αυτουργία με βάση το νόμο περί όπλων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Περιστέρι «επιτέθηκε» στην Υφ. Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γαύδος ΤΩΡΑ – Ο οδηγός προκαλεί την οικογένεια της Κορίνας: “Μας είχαν ματιάσει. Μας ζήλευαν”

Οι αστυνομικοί, κατάφεραν μέσα από τηλεφωνικές συνομιλίες, διαδικτυακές κινήσεις και επαφές να βρουν άκρη του νήματος μεταξύ του Μένιου Φουρθιώτη και των δύο ατόμων με ποινικό παρελθόν για να φωτίσουν δύο υποθέσεις που έχουν κοινό παρανομαστή: Το καλάσνικοφ που στις 17 Απριλίου πυροβόλησε εννέα φορές κατά του σπιτιού του παρουσιαστή και λίγες ώρες νωρίτερα το ξημέρωμα της 16ης Απριλίου από το ίδιο όπλο δέχθηκαν τρεις σφαίρες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην οδό Θησέως στην Νέα Ερυθραία που πήγαν να ελέγξουν μια περίεργη μηχανή. Οι τρεις άνδρες, προσήχθησαν από χθες στη ΓΑΔΑ και εξετάστηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί, αν έχουν κάποια ανάμειξη στα δύο παραπάνω γεγονότα.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.