Γαύδος ΤΩΡΑ – Ο οδηγός προκαλεί την οικογένεια της Κορίνας: “Μας είχαν ματιάσει. Μας ζήλευαν”

featured image

Ο 40χρονος μιλώνντας στον Ευαγγελάτοισχυρίζεται ότι με την Κορίνα ήταν ζευγάρι τους τελευταίους τρεις μήνες αλλά το γνώριζαν λιγοστοί.

«Σχέση τώρα μακροχρόνια δεν είχαμε. Είχαμε αρχίσει τρεις μήνες. Το τελευταίο μήνα είναι πολλοί άνθρωποι που μας είχανε καταλάβει και μας είχανε ματιάσει. Θα ‘θελα κάποια στιγμή να μιλήσω με την οικογένειά της γιατί δεν έχω πει επισήμως ένα συγγνώμη για το δυστύχημα. Η Κορίνα με έχει συγχωρέσει, δυστύχημα είχαμε, δεν τη σκότωσα. Βγήκαμε ζωντανοί, κανείς γιατί δεν το λέει αυτό; Μου ‘δωσε ένα φιλί και πήρα δύναμη. Πού βρήκα λέει ο κύριος δύναμη, λέει ότι είμαι αδύνατος. Εγώ είμαι ο καλύτερος όποιος ξέρει εκεί πέρα από τους αναρριχητές και περιπατητές στη Γαύδο».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έδωσε… ρέστα ο σκηνοθέτης – Σούπερ αποκαλυπτικά πλάνα (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξω φρενων – Η Στεφανίδου ούρλιαζε ανεξέλεγκτη (vid)

Στην δε περιγραφή του για τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, τονίζει ότι θυμάται βασικές λεπτομέρειες.

«Καθόμασταν από τη μεριά του οδηγού με τα πόδια στου συνοδηγού, από κάτω από τα πόδια μας ήτανε οι λεβιέδες, το χειρόφρενο, και λέω… Φαντάζομαι ότι το χειρόφρενο είχε λυθεί από ώρα. Εγώ έβαλα μπροστά, έβαλα μπροστά και το αμάξι δεν «κλώτσησε». Περίμενα, έκανε κρύο, «Πω πω», λέω, «Άντε, ακόμα να ζεστάνει;», και σιγά-σιγά ξαναμπήκα σε λήθαργο. Θυμάμαι πολλά, αλλά μετά δε θυμάμαι, όταν βγήκα πάνω και κατέρρευσα. Το χειρόφρενο μόνο με χέρι λύνεται, γιατί υπάρχει ασφάλιση – απασφάλιση. Όταν το τραβάς ασφαλίζει κι όταν το απασφαλίζεις, κατεβαίνει. Δηλαδή, έχει πει πάρα πολλά που… δεν μπορώ να βασιστώ στα λεγόμενα του υπαιτίου οδηγού. Ότι έχει καταθέσει πλέον, δεν το αμφισβητώ εγώ, αμφισβητείται από τα ευρήματα. Άλλα έχει πει, άλλα έχει ξανακαταθέσει κι άλλα δείχνουν όλα τα ευρήματα.»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία σιγά – σιγά συνθέτουν την εικόνα του τραγικού τέλους της 27χρονης.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.