Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι ειδικοί για το άνοιγμα των σχολείων και τις «κόκκινες» περιοχές

featured image

Η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων συνεδριάζει σήμερα (7/4) προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ανοίξουν τα σχολεία, αλλά και τι θα γίνει σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κοζάνη.

Συνεδριάζει σήμερα (7/4) η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων παρουσία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως για το άνοιγμα το σχολείων, ενώ θα συζητηθεί και το τι θα γίνει με τις «κόκκινες» περιοχές.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Όλη η αλήθεια για το αμαρτωλό τρίγωνο Σάκη – Χριστίνα – Μαριαλένα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Η Μαριαλένα έκλαψε για τον Σάκη και ο Λιβάνης την χώρισε

Με όπλο τα self test η Κυβέρνηση επιθυμεί το άνοιγμα των σχολείων στις 12 Απριλίου, ωστόσο οι ειδικοί εκφράζουν τις ανησυχίες τους και σε αυτή τη φάση είναι υπέρ του να επιστρέψουν μόνο οι μαθητές της Γ’ Λυκείου στα θρανεία λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ανησυχία από την πλευρά των ειδικών επικρατεί και τις «κόκκινες» περιοχές (Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Πάτρα) που δεν άνοιξε το λιανεμπόριο.

Το βράδυ της Τρίτης συνεδρίασε εκτάκτως η υποεπιτροπή που εξετάζει τα επιδημιολογικά στοιχεία των εξαιρετικά επιβαρυμένων από τον κορονοϊό περιοχών της χώρας, ειδικά της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει ενδεχόμενο η επιτροπή να προτείνει στις επιβαρυμένες περιοχές να μην ανοίξουν τα σχολεία, όπως έγινε και με το λιανεμπόριο σε Αχαΐα, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη,

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.