Τραγωδία στην Γαύδο – Η οικογένεια της Κορίνας δεν πιστεύει λέξη απο τον σύντροφό της

featured image

Πολλά φαίνεται ότι είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν μετά από το δυστύχημα την περασμένη Δευτέρα τα ξημερώματα στην Γαύδο, στην περιοχή Βαθύ Σελί, εκεί όπου έχασε τη ζωή της η 28χρονη φοιτήτρια από την Κέρκυρα.

Και μπορεί ο 40 χρονος στην κατάθεση που έχει δώσει ως τώρα αλλά και στις δηλώσεις που έχει κάνει, να υποστηρίζει ότι πρόκειται για ατύχημα, όταν λύθηκε, για άγνωστο λόγο όπως λέει, το χειρόφρενο του αυτοκινήτου στο οποίο ήταν σταματημένος ο ίδιος μαζί με την Κορίνα, η αστυνομία όμως φαίνεται ότι διερευνά περισσότερο και σε βάθος το περιστατικό για να διαπιστώσει αν όντως η κατάσταση ήταν αυτή.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor – Ξεσκίζουν από χθες την Ελευθερίου για το στρινγκ «Μόνο τον κ@λο της ξέρει να δείχνει»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχει χάσει έναν στενό συνεργάτης της και είναι σε όλη την εκπομπή και χασκογελάει

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο newsit υπάρχουν αμφιβολίες αν απλά λύθηκε το χειρόφρενο ή συνέβη κάτι άλλο. Θεωρούν πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν γύρω από τις συνθήκες του συμβάντος. Ένα από τα στοιχεία που φαίνεται ότι εξετάζει η αστυνομία είναι αν είχε τοποθετηθεί η όπισθεν στις ταχύτητες του αυτοκινήτου, μαζί με το χειρόφρενο, κίνηση που είθισται να κάνει κάποιος όταν είναι σταματημένος μπροστά από έναν γκρεμό, έτσι ώστε να θωρακίζεται καλύτερα η σταθεροποίηση του οχήματος. Παράλληλα εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έγινε κάποιο λάθος και αντί να λύθηκε το χειρόφρενο να τοποθετήθηκε κάποια άλλη ταχύτητα, για παράδειγμα η πρώτη, και έτσι να έφυγε κατά λάθος το αυτοκίνητο στον γκρεμό. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα το αυτοκίνητο να ήταν εν κινήσει όταν συνέβη το δυστύχημα αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι ένα πολύ αδύναμο σενάριο.« Η οικογένεια δεν πιστεύει λέξη από όσα λέει ο 40χρονος»

Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, ξεκαθαρίζει ότι η οικογένεια κυνηγάει πια το θέμα δια της νομικής οδού και ο ίδιος είναι κατηγορηματικός όσον αφορά την κατάθεση του 40χρονου. Όπως μας είπε: « αμφισβητώ καθ΄ ολοκληρίαν την αξιοπιστία του 40χρονου, βασιζόμενος σε δεδομένα».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.