Χειροπέδες σε έμπορο αυτοκινήτων στα Βόρεια Προάστια – Η απάτη με την Bentley

featured image

Η σύλληψη έγινε το πρωί της Κυριακής, μετά από επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστός γιατρός πάρκαρε μία πανάκριβη Bentley στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ταξιδέψει στην Αλβανία.

Κατά την επιστροφή του ο γιατρός, ο οποίος στο παρελθόν ήταν και υποψήφιος βουλευτής, δήλωσε στην Αστυνομία ότι το αυτοκίνητό του έχει κλαπεί.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βρώμισε η πιάτσα – Πανελίστας του ΟΡΕΝ έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Το… βίντεο της Καρολίνας. Θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Από τις κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν έναν άνδρα βουλγαρικής καταγωγής για την κλοπή. Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, η κλοπή ήταν «στημένη».


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κύκλωμα σκηνοθέτησε την κλοπή του ακριβού αυτοκινήτου, το οποίο είχε ασφαλιστική κάλυψη ύψους 200.000 ευρώ.

Ο γιατρός, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «τον περασμένο Φεβρουάριο προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και κατήγγειλε ότι του αφαίρεσαν, από το χώρο στάθμευσης του Αερολιμένα, πολυτελές αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, που είχε σταθμεύσει προκειμένου να πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό.

Το ανωτέρω όχημα, από το οποίο όμως είχαν αφαιρέσει τον κινητήρα, τις πόρτες, το καπό και άλλα εξαρτήματα, βρέθηκε την επομένη της καταγγελίας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.