Η Νικολούλη βρήκε μάνα που ήταν 10 χρόνια αγνοούμενη: Συγκίνηση όταν ξαναμίλησε με τον γιο της (vid)

featured image

Η Αγγελική Νικολούλη βρήκε μία γυναίκα που είχε εξαφανιστεί 10 χρόνια λόγω της κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζηγό της.

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» χθες το βράδυ, καθώς η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να εντοπίσει μία γυναίκα που είχε εξαφανιστεί για 10 χρόνια.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βρώμισε η πιάτσα – Πανελίστας του ΟΡΕΝ έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Το… βίντεο της Καρολίνας. Θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Μάλιστα, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα, μίλησε ξανά με τον γιο της και η σκηνή όπως παρουσιάστηκε, έσπασε… καρδιές.

Ο εντοπισμός της

Η Χριστίνα-Τίνα Ζώτο ήταν αγνοούμενη εδώ και δέκα χρόνια από το Αιγάλεω που έμενε και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το 2011, ούτε στους γονείς της που είχαν αναλάβει να μεγαλώσουν το παιδί της. Την έψαχναν σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στους νεκρούς, χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα. Μέχρι που πήγαν στο «Φως στο Τούνελ».

Η κακοποίηση που είχε υποστεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της, φαίνεται πως ήταν η αιτία που την οδήγησε στο να κρυφτεί και να φύγει από την οικογένειά της. Τελικά εντοπίστηκε να μένει εκτός Αθηνών μαζί με τον σύντροφό της.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής έρευνας, το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας για να ανακοινώσει τα ευχάριστα στους γονείς της. «Είναι σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μας. Παρόλο που είμαι 68 χρόνων, νιώθω και πάλι σαν 18. Μας αρκεί που μάθαμε ότι είναι καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Νικολούλη εσάς και τους συνεργάτες σας για ότι κάνετε και για το έργο σας», είπε ο πατέρας της.


Η μητέρα της συγκινημένη αναφέρθηκε στην ώρα που θα την αντικρίσει ύστερα από μία ολόκληρη δεκαετία πόνου, θλίψης και αγωνίας. Η τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της ήταν τον Μάρτιο του 2011. Τότε βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και ζούσε με τον σύντροφό της.

«Πέρασε δύσκολα»

Νωρίτερα, είχε πει: «Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη. Περιμένω κάθε βράδυ να χτυπήσει το τηλέφωνο. Παντρεύτηκε στα 17 της χρόνια. Πέρασε δύσκολα με τον άνδρα της. Έκανε δύο παιδιά, το ένα είναι σήμερα 21 χρόνων. Εγώ το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Το άλλο το έδωσαν για υιοθεσία. Ενώ ήταν σε διάσταση, γνώρισε κάποιον στη δουλειά της με τον οποίο έκαναν σχέση και έμεναν μαζί. Ο άντρας της το γνώριζε. Φοβόμαστε για το χειρότερο», έλεγε συγκινημένη η κυρία Ευδοξία, ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωνε: «Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κόρης μου το παιδί της ήταν στο σχολείο. Το έφερα σπίτι μας και το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν ούτε δέκα χρόνων όταν χάθηκε η μητέρα του… Με ανησυχεί γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Ποια μάνα δεν ενδιαφέρεται για το παιδί της;»., αναρωτιόταν με απόγνωση η τραγική μάνα και γιαγιά.

«Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη. Περιμένω κάθε βράδυ να χτυπήσει το τηλέφωνο. Παντρεύτηκε στα 17 της χρόνια. Πέρασε δύσκολα με τον άνδρα της. Έκανε δύο παιδιά, το ένα είναι σήμερα 21 χρόνων. Εγώ το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Το άλλο το έδωσαν για υιοθεσία. Ενώ ήταν σε διάσταση, γνώρισε κάποιον στη δουλειά της με τον οποίο έκαναν σχέση και έμεναν μαζί. Ο άντρας της το γνώριζε. Φοβόμαστε για το χειρότερο», έλεγε συγκινημένη η κυρία Ευδοξία.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.