Κι όμως ο Τζέιμς είναι ο καλύτερος στην ιστορία του Survivor & έχουμε στοιχεία γι' αυτο

featured image

Είναι ο παίκτης που λατρεύουν να μισούν αλλά στους στίβους είναι καλύτερος και από τον Ντάνο. Κι αν δεν μας πιστεύετε έχουμε τα στοιχεία…

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε τον Τζέιμς Καφετζή ως τον «Μέσι του Survivor». Πιθανότατα ο «παπά-Ντάφι» να ήθελε να πικάρει κι άλλο την ομάδα του μιας και δεν του δίνουν ένα κομμάτι… σαλάχι. Ομως πάνω στην πείνα του, ο Τριαντάφυλλος ίσως να είπε και το μεγαλύτερο fact του φετινού Survivor. Η τώρα που το ξανασκεφτόμαστε όχι μόνο του φετινού Survivor αλλά στην ιστορία των Survivor.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Ναι, ο Τζέιμς (για την ώρα τουλάχιστον) είναι καλύτερος από τον Ντάνο, καλύτερος από τον Γκότση καλύτερος από την Κατερίνα Δάλακα. Για το δε φετινό Survivor δεν υπάρχει σύγκριση. Ναι, ο Τζέιμς Καφετζής είναι ο Μέσι. Ο καλύτερος από τους διαγωνιζόμενους.

Ο Ροδίτης και διοργανώτης Βοat Party μπορεί να μην έχει το κορμί του Ηλία Γκότση (νικητής του 2018), την ταχύτητα και την αντοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου (ο Ντάνος νίκησε το 2017) όμως για κάποιο περίεργο λόγο δεν χάνει! Ο «παπά-Ντάφι» εκτός από Μέσι είπε «ο άνθρωπος είναι μάγος».

Είναι γιατί σε 93 αγώνες που έχει δώσει στο φετινό Survivor έχει 78 νίκες 15 ήττες. Ποσοστό 83,9%! Η δεύτερη Καρολίνα είναι στο 68,8% (με 33 νίκες και 15 ήττες) και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Ταυτόχρονα είναι ο παίκτης που έχει αγωνιστεί τις περισσότερες φορές. Μόνο ο Νίκος Μπάρτζης τον ξεπερνάει που έχει αγωνιστεί σε 94 παιχνίδια και ο Τζέιμς ακολουθεί με 93 και μαζί του και η Μαριαλένα (93 κι αυτή αλλά το ποσοστό της είναι στο 58,1% με 54 νίκες και 39 ήττες).

Για την ιστορία κι επειδή έχει ενδιαφέρον 4ος παίκτης σε συμμετοχές και από τις δύο ομάδες είναι ο Πάνος Καλλίδης με 81, αλλά με ποσοστό 23,5% (19 νίκες 62 ήττες).

Προφανώς λοιπόν ο Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού Survivor. Είναι όμως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των ελληνικών Survivor;

Συμφωνα με την στατιστική ναι!


Παικτάρα και ο Ντάνος αλλά τελείωσε το πρώτο Survivor με ποσοστό 60.8%! Θα περιμένουμε στο τέλος του Survivor που θα… τερματίσει ο Τζέιμς αλλά ο Ντάνος σε 301 παιχνίδια είχε 183 νίκες και 118 ήττες! Μάλιστα δεν ήταν καν ο καλύτερος σε ποσοστό νικών στο Survivor του 2017. Γιατί η καλύτερη ήταν η «μπουλντόζα» η Ειρήνη Παπαδόπουλου η οποία αποχώρησε οικειοθελώς. Η Ειρήνη είχε 66,7% με 38 νίκες και 19 ήττες. Οπως καλύτερο ποσοστό είχε και η Ειρηνή Κολλιδά η οποία αποχώρησε λόγω του τροχαίου που είχαν οι Μαχητές (66,1% με 41 νίκες και 21 ηττες).

Παικτάρα ήταν και ο Ηλίας Γκότσης. Ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του 2ου Survivor έχοντας σχεδόν το ίδιο ποσοστό με τον Ντάνο. Σταμάτησε στο 60.4% με 223 νίκες και 146 ήττες. Ομως κι αυτός δεν ήταν ο καλύτερος του reality. Γιατί η Κατερίνα Δαλάκα έπαιξε σε 400 αγωνίσματα (!) και είχε 62% με 248 νίκες και 152 ήττες.

Οι «πελατειακές» σχέσεις του Τζέιμς

Κάποιοι θα πουν ότι παίζει στρατηγικά, διαλέγει αντιπάλους που τους έχει. Αρχικά θα πούμε εμείς πως και το μυαλό το έχουμε για να το χρησιμοποιούμε. Δεύτερον πάμε να δούμε τι έχει κάνει με τους θεωρητικά καλούς παίκτες που έχει αναμετρηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μας γλεντάει η Θεοδωρίδου με τη δήλωση για τις πλαστικές – Καλή μου κοίτα πώς ήσουν;

Με τον Γιώργο Ασημακόπουλο έχει παίξει 11 φορές κι έχει:

  • 10 νίκες
  • 1 ήττα

Με τον Κόρο έχει παίξει 4 φορές κι έχε:

  • 4 νίκες

Με τον Ηλία Μπόγδανο έχει παίξει 8 φορές κι έχει:

  • 5 νίκες
  • 3 ήττες

Βεβαίως για να είμαστε δίκαιοι και να τα βάζουμε όλα στο τραπέζι έχει παίξει και 19 φορές με τον Ντάφυ κι έχει:

  • 17 νίκες
  • 2 ήττες

Αυτό που μάλλον δεν ξέρουν στην Κόκκινη Ομάδα είναι πως υπάρχει Κρυπτονίτης για τον Τζέιμς Καφέτζη και αυτός ακούει στο όνομα Γιώργος Κοψιδάς. Ναι, κι όμως. Σε 8 αγωνίσματα που έχουν αναμετρηθεί ο Τζέιμς έχει μόνο 3 νίκες και είναι ο μοναδικός αντίπαλος με τον οποίο μετράει περισσότερες ήττες στο head 2 head.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κεραυνοί και βροντές στη βίλα του Ψυχικού! Η κρυφή συμφωνία του Πέτρου Φιλιππίδη με τη γυναίκα του

Δεν ξέρουμε μέχρι πόσο θα μείνει στο reality μιας και η… δημοτικότητα του δεν είναι ανάλογη με αυτή του πρίγκιπα Χάρι. Ομως δεδομένα για φέτος είναι ο Μέσι του Survivor όπως τον βάφτισε ο παπά-Ντάφυ.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.