Ανακοινώνεται η παράταση του lockdown: Ανοιχτό η λήψη νέων μέτρων

featured image

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκτός από την παράταση του lockdown, να ανακοινωθεί η λήψη νέων μέτρων.

lockdown, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά. Μία παράταση που θα αποτελεί εισήγηση από την επιτροπή των ειδικών που συνεδριάζει σήμερα το πρωί…


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor”, Νέο ξέσπασμα του κοινού κατά της Βέλλη – “Σκάσε. Είσαι εμετική καργι@λα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κώστας Δόξας – ” Η πρώην γυναίκα μου… μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι”

Κάτι που είναι σίγουρο, καθώς τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, καθώς χθες είχαμε περίπου 2,500 και με την πίεση που ασκείται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, δεν υπάρχει σκέψη για χαλάρωση.


Διάρκεια και μέτρα

Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, όταν ρωτήθηκε την Παρασκευή το πρωί στον ΑΝΤ1 από τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Βέβαια, υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά επί του θέματος… Όπως είναι για παράδειγμα το διάστημα της παράτασης αυτής, καθώς πριν από λίγες μέρες ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλούσε για άνοιγμα της αγοράς στις 22 Μαρτίου. Κάτι που σημαίνει οτι η παράσταση θα είναι για μία εβδομάδα.

Ωστόσο, με τα κρούσματα σε τέτοιο επίπεδο, είναι εξαιρετικό αμφίβολο το αν θα έχουν πέσει σε τέτοια επίπεδα που να δικαιολογούν την χαλάρωση.

Επίσης, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που μιλούν για αυστηροποίηση των μέτρων. Κάτι όμως που στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.