Η αυστηρή οδηγία Ατζούν σε παίκτες και παραγωγή - “Τηρήστε τη βίβλο αλλιώς θα σας πάρει…ο διάολος”

featured image

Πολλά τα μπίπ που ακούγονται τις τελευταίες μέρες στο «Survivor» και πολύ περισσότερες οι κομμένες σκηνές και τα κομμένα πλάνα. Έχουν αγριέψει πολύ απ’ ότι μαθαίνω οι καταστάσεις και κάποια στιγμή το όλο θέμα ξέφυγε και υπήρχαν πολύ χοντρές λεκτικές συγκρούσεις μεταξύ παικτών αλλά και απειλές.

Μάλιστα σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια πέρασε στο πρώτο μοντάζ ένας καυγάς που θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του ΕΣΡ καθώς υπήρχε πολύ έντονη λεκτική βία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλαν στο νοσοκομείο γυναίκα, επειδή τους κατήγγειλε για «κορονο-ψήσιμο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor»: Το ρολόι του Ατζούν που τράβηξε τα βλέμματα και αξίζει μια περιουσία

Τελικά το «έσωσαν» και δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω το θέμα στην πραγματική του διάσταση. Ήδη ο Ατζούν έδωσε αυστηρή οδηγία στους Έλληνες στελέχη του Acun Medya θα είναι πολύ προσεκτικοί σε όσα διαδραματίζονται μεταξύ των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Με τα καθημερινά 50αρια θα ήταν καταστροφική μια παρέμβαση με πρόστιμο του ΕΣΡ προς το «Survivor».

Ο Ατζούν έδωσε και δεύτερη οδηγία στην παραγωγή και τους παίκτες: να τηρηθεί κατά γράμμα η βίβλος ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την αμερικάνικη διεθνή εταιρία που κάνει την πρώτη διανομή του ριάλιτι σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πώς στις παρατηρήσεις του ήταν πολύ έντονος… μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι παρεκκλίνουν της γραμμής. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.