Γιώργος Παναγιωτόπουλος – Θα πληρώσουν αυτοί που σκότωσαν την γυναίκα μου”

featured image

«Ηταν ένα λουλούδι, ένας άγγελος …μια Παναγία. Η γυναίκα μου ήταν μια χαρά, ήταν αθλήτρια πρόσεχε τον εαυτό της. Δεν έπινε ποτέ και δεν κάπνιζε. Ποτέ στη ζωή της δεν είχε πάρει φάρμακο», λέει και λυγίζει. Η 38χρονη Κάριν, από τη Βενεζουέλα, μητέρα ακόμα πέντε παιδιών, εξαιτίας της πολυετούς ενασχόλησης της με τον πρωταθλητισμό ως αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, είχε αποκτήσει και ακολουθούσε συγκεκριμένο τρόπο ζωής και διατροφής. Στο ενεργητικό της είχε πολλές συμμετοχές σε ολυμπιακούς αγώνες, εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Έτοιμος να κινήσει γη και ουρανό για ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη της συζύγου του που κατέληξε στις 27 Φεβρουαρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου της Αττικής λίγες ημέρες, αφού γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, είναι ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία», λέει ο Μητσοτάκης (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ξεφτιλίζουν τον Κόρομι : «Όχι κορο… κορασίδα είσαι μαζί με τον κ@λοτρυπιδόπουλο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέρασαν απο “κορδέλα” τον Ασημακόπουλο. ” Γελοίε… ρουφιάνε… κ@λώπο@στρα”

Τα «γιατί» που το βασανίζουν είναι πολλά. Η απάντηση «ο θεός» που έλαβε από γιατρό για το τι συνέβη και «έφυγε» η γυναίκα του, δεν του αρκεί, καταγγέλλει για αμέλεια και ιατρικό λάθος το προσωπικό δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Αθήνας. Εχει ήδη κινηθεί νομικά για την αναζήτηση και απόδοση ευθυνών. Σήμερα μιλά δημόσια για πρώτη φορά και μέσω της «ΠτΚ» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν από τη στιγμή που η 38χρονη, Κάριν Ροντρίγκεζ, μετέβη στο πρώτο νοσοκομείο, για να γεννήσει μέχρι την εισαγωγή της στο δεύτερο και την ανακοίνωση ότι πέθανε.

«Από το νοσοκομείο ενημερωθήκαμε πως μεταφέρθηκε στις 5.30 το πρωί του Σαββάτου στην εντατική. Τι έγινε από το μεσημέρι της Παρασκευής; Χάνεται ένας άνθρωπος έτσι; Στις 9.30 μου είπαν ότι θα της κόψουν το πόδι και με το που έφθασα στο νοσοκομείο μου είπαν, ότι έχει υποστεί καρδιακή προσβολή. Αργότερα μου είπαν ότι πέθανε. Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται για τον θάνατο της. Ζητάω δικαιοσύνη. Εμεινα μόνος μου με ένα παιδί. Δεν προλάβαμε να το χαρούμε. Αφησε πίσω της το παιδί μας και άλλα πέντε παιδιά. Είναι άδικο αυτό που συνέβη. Τόση αμέλεια, τόση απροσεξία. Γιατί επειδή ήταν από άλλη χώρα;».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.