Έκλεισε χθές η υπόθεση του τροχαίου στο Στεφανοβικείο. Δικαιώθηκαν οι νεκροί;

featured image

Το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο είχαν χάσει την ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι, στις 23 Ιουλίου του 2014, στην παλαιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, μεταξύ Ριζομύλου-Στεφανοβικείου, ξαναζωντάνεψε χθες στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας.

Στην χθεσινή ακροαματική διαδικασία συζητήθηκε σε δεύτερο βαθμό η έφεση που είχε καταθέσει ο καταδικασθείς από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 29χρονος οδηγός της νταλίκας, που είχε κριθεί ένοχος για το δυστύχημα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor”, Νέο ξέσπασμα του κοινού κατά της Βέλλη – “Σκάσε. Είσαι εμετική καργι@λα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κώστας Δόξας – ” Η πρώην γυναίκα μου… μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι”

Υπενθυμίζεται ότι στο τραγικό εκείνο τροχαίο δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους οι αδερφές Ιωάννα και Κατερίνα Κουσιαρή, 18 και 21 ετών και ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο αυτές επέβαιναν, Φίλιππος Καπανιάρης, 20 ετών. Το δυστύχημα είχε σημειωθεί στην παλιά εθνική οδό Βόλου -Λάρισας, μεταξύ Ριζομύλου και Στεφανοβικείου, όταν τα τρία νεαρά παιδιά που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, συγκρούστηκαν με νταλίκα που φέρεται να είχε εισέλθει στο ρεύμα τους.


Ο 29χρονος οδηγός της μοιραίας νταλίκας κρίθηκε εκ νέου ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, ωστόσο η ποινή του μειώθηκε σε φυλάκιση 5,5 ετών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Πρωτόδικα, τον Φεβρουάριο του 2017, ο 29χρονος οδηγός της νταλίκας, που χθες εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 7 ετών.

Η ποινή που του είχε επιβληθεί, ήταν τέσσερα χρόνια για τον θάνατο κάθε παιδιού και κατά συγχώνευση μετατράπηκε σε επτά χρόνια, ενώ ο 29χρονος είχε ασκήσει έφεση. Και η χθεσινή συνεδρίαση του δικαστηρίου έγινε σε βαρύ κλίμα, καθώς αναβίωσαν οι τραγικές στιγμές, ενώ κατέθεσαν και οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών. Συγγενείς και φίλοι ζητούσαν δικαίωση για τον θάνατο των τριών παιδιών το 2014. Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν πολύωρη, από τις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 4 το απόγευμα.

Πληροφορίες απο e-thessalia

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.